Olof és GeT_RiGhT egy csapatban? A Majorön összejöhet!

Olof és GeT_RiGhT egy csapatban? A Majorön összejöhet!

Legendás svéd játékosok küzdhetnek meg Brazília történelmének legjobbjaival a rioi showmatchen!

Az ESL Brasil tegnap este bejelentette, hogy az IEM Rio Major döntője előtti showmatchen kik fognak játszani GeT_RiGhT csapatában. Az azóta már törölt poszt véletlenül kerülhetett ki idő előtt, ám az internet népe rutinosabb annál, minthogy egy tweet törlése elfeledtesse velük az információt. Továbbá a játékosok is megosztották a tweetet (még amikor létezett), így szinte biztosra vehető, hogy a hír igaz.

Forrás: ESL Brasil

A Team Sweden névre keresztelt ötösben olyan legendás svédek lépnek majd a színpadra GeT_RiGhT mellett, mint olofmeister, JW, friberg és f0rest! Ezzel megvalósulhat minden Counter-Strike rajongó 2013-2014-es svéd álomcsapata, ami akkoriban a játékosok közötti feszültség és a rivalizálás miatt nem valósulhatott meg.

A svédek ellenfele FalleN brazilokból álló felállása lesz, akiknek még nem ismert a kiléte az irányítón túl. De szinte borítékolható, hogy a 2016-os Major-bajnok Luminosity/SK Gaming tagjai játszhatnak együtt újra. Hacsak nem jutnak valamilyen úton a döntőbe, hiszen mindannyian játszanak a Majorön.

Az IEM Rio Major október 31-én indul és élőben, magyar nyelven követhetitek velünk az Esport1TV kínálatában. Semmiképp se maradjatok le róla!

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!