Ez a 24 csapat játszhat az IEM Rio Majorön

Ez a 24 csapat játszhat az IEM Rio Majorön

Magyar játékossal és magyar közvetítéssel érkezik három hét múlva az IEM Rio Major!

Az IEM Road to Rio RMR-ok végeztével összeállt az a huszonnégy csapatból álló mezőny, akik október 31-től november 13-ig Rio de Janeiroban küzdhetnek az immáron 1,25 millió dolláros Majorön. Közülük szokás szerint nyolcan lettek legendák: ők azok csapatok, akik rögtön a második csoportkörbe kapnak meghívást. A többiek egy héttel korábban kezdik a versenyt egy sokkal vegyesebb minőségű mezőnyben, ahol már jó előre garantálni lehet a tűzijátékot és a meglepetéseket. Ráadásul extra nyomás is lesz Rioban, hiszen a teljes tornát közönség előtt fogják játszani a csapatok.

A magyar rajongók nagy örömére torzsi és a MOUZ is indulhatnak a Majorön, így – DeadFox óta először – újra lesz magyar játékos a Counter-Strike világbajnokságán. A koryék elleni, továbbjutást érő győzelmükről itt írtunk bővebben.

Az alábbi névsoron végignézve láthatjuk, hogy nagy lemaradók is lesznek ezúttal: az Astralis és a G2 a fennállásuk óta először estek ki a selejtezőkön, ezért nem utazhatnak Rioba. A brazil rajongók viszont örülhetnek, mert a FURIA mellett az Imperial és a 00Nation is odaértek, azaz zewst leszámítva az eredeti Luminosity/SK felállás minden tagja versenyezni fog Brazília első Majorén.

Csapatok a Majorön

Forrás: ESL

Nyitómeccsek sorsolása

OG vs Grayhound
Vitality vs Imperial
EG vs IHC
Cloud9 vs fnatic
BIG vs FURIA
BNE vs 00Nation
MOUZ vs Outsiders*
9z vs GamerLegion

Magyar közvetítés

Az IEM Rio Majort természetesen az elejétől a végéig magyar nyelven, élőben követhetitek az Esport1.hu és az Esport1TV felületein – részletek és menetrend hamarosan!

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!