K&H MNEB VALORANT: Megvan az Őszi Major első két kiesője

K&H MNEB VALORANT: Megvan az Őszi Major első két kiesője

Négy pálya, két széria és két kieső, ez volt a harmadik nap mérlege.

Óriási tétje volt mindkét tegnap megrendezett összecsapásnak, ugyanis élet-halál harcot vívtak az együttesek az alsó ágon. Végül nem tudták elkerülni az elkerülhetetlent a vesztesek, így fény derült a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupájának első két búcsúzójára. Az 1 millió Ft összdíjazású verseny vasárnap folytatódik, addig van idejük a csapatoknak felkészülni az ellenfelükből. Minden ütközetet az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén követhettek élőben! Ne feledjétek, hogy végig pörög a gamer székes nyereményjáték a CaseKing Hungary jóvoltából, avagy !raffle-re fel!

Team Plague vs Zero2Hero E-sport Academy (2-0)

Parádés Bo3-at vívott ismételten ellenfelével a PLG. Iceboxot ezzútal nem, de Havent és Breeze-t láthattátok az első szériában. A Jett-Chamber-Sova triót nem tudták ezúttal sem félretenni a csapatok, mind a két mapon megszavazták a bizalmat ennek a hármasnak a játékosok. Hiába harcolt nagyot a Z2H, 11-13-ra kikaptak az oda- és a visszavágón is, így nyert map nélkül búcsúztak az Őszi Majortől.

Illés Akadémia Spirit vs WiLD MultiGaming (0-2)

A harmadik nap második szériája jóval egyoldalúbb köröket hozott. Tishlerék már 11-2-re is vezettek Bindon, ahonnan még felzárkózott 11-6-ra az IAS, de utána elfogyott a lendület. HodK-ék a saját pályájukon szintén végig alárendelt szerepben voltak, mindössze 5 karikát tudtak hozni Iceboxon. Taipan mindent megtett azért, hogy szorosabb legyen a küzdelem, de ez önmagában nem volt elegendő.

A PLG és a WILD legközelebb október 24-én kerül képernyőkre, újabb kiesési rangadók várnak az alsó ágon a két ötösre.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a WILD és a PLG bejut a legjobb négy közé?