Ezeket a játékokat játszhatod ingyen ezen a hétvégén

Ezeket a játékokat játszhatod ingyen ezen a hétvégén

PC-n most is remek ingyenes ajánlatokat találhatunk, több platformon is.

A jövő héten szerencsére visszatér picit a késő őszi meleg és a napsütés, most azonban még elég nyirkos és hűvös időjárásnak örülhetünk. Ennek is megvan a szépsége, de aki ebben az időben inkább otthon maradna és játszana, ráadásul ingyenes játékokkal, annak most bőven van mikből választania. Ezúttal leginkább a PC-s játékosok örülhetnek, nekik viszont remek a kínálat, számtalan különböző stílust kipróbálhatnak, költekezés nélkül.

Steam

Az amerikai nagydíjon szurkolhat ezen a hétvégén a világ F1 rajongó fele, aki pedig virtuálisan próbálná ki magát akár az austini, akár a versenynaptár más pályáján, az most teljesen ingyen megteheti, ráadásul a játékszéria legújabb darabjával. Az F1 22 egész hétvégén ingyenes Steamen.

Free Play Days

Új csomagot kapott a Free Play Days is, ráadásul most három igazán remek játékot kapnak az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. Egyrészt ők is kipróbálhatják az F1 22-t, de ingyen játszhatnak mellette a Rogue Lords c. játékkal és a Jounrey to the Savage Planettel is, utóbbit mindenképpen ajánljuk a sci-fi kedvelőinek.

Epic Games Store

Talán az Epicen található most meg a legizgalmasabb ajándékcsomag. A platformon ugyanis költekezés nélkül zsákolhatjuk be az Evoland első részét, ami egy roppant egyedi és izgalmas akció-kalandjáték, mellette pedig szintén ingyenes minden idők egyik legjobb szerepjátéka is, a Fallout 3!

Ráadás

Végül, de nem utolsó sorban pedig, ne felejtsétek, hogy október 18-tól kezdve teljesen ingyenesen játszható a The Sims 4, miközben az EA már az ötödik részt is bejelentette!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!