FIFA 23: Kiakadt a népszerű Youtuber a Lengthy-metára

FIFA 23: Kiakadt a népszerű Youtuber a Lengthy-metára

NepentheZ nincs elragadtatva az erőviszonyoktól.

Közel egy hónapja pörög már a FIFA 23, és az tisztán levehető, hogy az indulás nem volt zökkenőmentes a rekordot döntő számok ellenére. Nagyon sok bug és glitch van a játékban, a játékmenet pedig még mindig kicsit lassú. Emellett a Lengthy-meta is elég egyoldalúvá teszi a játékot azzal, hogy ezek a típusú játékosok nagyon erősek jelenleg. Erre akadt ki a közel 2 millió feliratkozóval rendelkező NepentheZ is. 

Megosztott egy rövid videót, amin az látható, hogy elvenné a labdát a Barca védőjétől, Ronald Arajuotól. Ezt az Arsenal játékosával, Gabriel Martinellivel tenné meg, azonban simán alul marad a futóversenyben, pedig elvileg robbanékony futballistáról van szó.

NepentheZ nem hitte el, hogy a Barcelona Lengthy középhátvédje milyen könnyen visszaszerezte a labdát. „Mégis mit láttam az előbb? Martinelli, tudom, hogy nem vagy lengthy, haver, de még mindig vannak lábaid" – ordította mérgesen. Dühe érthető, esélye sem volt, pedig papíron a versenyre megfelelőbb játékossal és lépéselőnnyel rendelkezett. Az EA még nem módosította az értékeket, pedig a látottak alapján szükség lenne rá, mert jelenleg a Lengthy játékosok túlságosan nagy előnyt jelentenek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked fekszik a Lenghty-meta?

  • 83 %
  • 17 %