K&H MNEB VALORANT: A Rapid Ninjas és az LLH nem viccelnek, csont nélkül jutottak a felső ági döntőbe

K&H MNEB VALORANT: A Rapid Ninjas és az LLH nem viccelnek, csont nélkül jutottak a felső ági döntőbe

Pénteken döntő, addig azonban még ritkulnia kell a mezőnynek!

Október utolsó előtti hetét rúgjuk éppen, mely több szempontból is izgalmas. Többek között az 1 millió forintos összdíjazású Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupája miatt, aminek éppen a hajráját játsszák a legjobb és legkitartóbb hazai csapatok. Két kiesőtől már a múlt héten búcsúztunk, sajnos a Zero2Hero E-sport Academy és az Illés Akadémia Spirit kiestek a versenyből.

Hat csapat azonban még játékban van, kettő nagyon előkelő helyen, ketten viszont ma is befejezik szereplésüket a mezőnyben. Hogy melyik két csapat lesz az, az a ma esti fordulóban derül ki, amit szokás szerint élőben követhettek majd az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén is. Sőt, arról se feledkezzetek meg, hogy még mindig él a nyereményjátékunk, melynek során egy gamer széket sorsolunk ki a CaseKing Hungary jóvoltából. Ennek részleteiről itt olvashattok.

A mai menetrend

Békéscsabai E-sport Egyesület vs Team Plague - 18:00

Jó ideje tudni már, hogy az LLH VALORANT-alakulata piszok erős. Ezt láttuk már nemzetközi és hazai vizeken is. Arra azonban senki sem számított, hogy a felső ági elődöntőkben ennyire könnyedén, ennyire fölényesen hagyják majd maguk mögött ellenfelüket. Ráadásul azon ellenfelüket, ami nem volt más, mint a BEE-felállása.

Az eredmények azonban magukért beszélnek. Az LLH játszi könnyedséggel, két pálya alatt gázolt át a békéscsabaiakon, akiknek így a Team Plague csapatával szemben kell majd ma játszaniuk. Nem lesz egyszerű dolgok, de a tét sem kicsi, a nyertes csapat tovább küzdhet az 1 millió forintos összdíjazásért, a vesztes viszont pakolhat haza.

Veni Vidi Vici vs WiLD MultiGaming - 21:00

Lehet nem sokan fogadtak volna a szezon elején arra, hogy a Veni Vidi Vici a legjobbak közé jut, de az őrülten fiatal játékosokat tömörítő felállás mégis itt van. Már a nyári Minor kupán is remek meccseket játszottak, már akkor is látható volt, hogy van potenciál a csapatban. Könnyű dolguk azonban nem lesz ma sem. A Rapid Ninjas könnyedén gázolt át rajtuk, így ma már az alsó ágon kell bizonyítaniuk.

Innen még könnyedén visszalőhetik magukat akár a döntőbe is, ám ahhoz elsőként a WiLD MultiGaming felállásán kell túljutniuk, ráadásul hiba nélkül, hiszen a vesztes fél búcsúzik majd a versenytől. Ha minket kérdezték egy erős és izgalmas, 3 pályát is felvonultató meccsen fog majd eldőlni ennek az ütközetnek a sorsa, amit kár lenne kihagynia a VALORANT-rajongóknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik két csapat fog ma továbbjutni?

  • 17 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 33 %