Fortnite: Bárki sebezhetetlenné válhat egy hiba miatt

Fortnite: Bárki sebezhetetlenné válhat egy hiba miatt

Ismét felütötte a fejét egy bug, ami halhatatlanságot biztosít.

A Fortnitemares frissítésével bekerült a játékba számos új és régi item, melyek közül a legizgalmasabb a Howler Claws. Ez a tárgy három különleges képességgel ruházza fel a használóját, és hozzásegíti az ellenfelek kiiktatásához, vagy akár a győzelem megszerzéséhez. Sajnos viszont ismét megjelent egy igencsak bosszantó bug, mely ehhez az itemhez köthető, és olyan erőt ad a használójának amelyet nem lenne szabad.

Az alábbi videóban GKI – aki minden hibát megtalál – bemutatja, hogy pontosan miről is van szó.

A sebezhetetlenség eléréséhez szereznünk kell egy Howler Clawst, majd miután a töltési idő lejárt, le kell cserélnünk egy másikra. Ezután mikor aktiváljuk a Wolfscen képességet mely jelzi a közelben tartózkodó ellenfeleket –, nem kell többet kivárnunk a visszatöltési időt, és akadály nélkül folyamatosan használhatjuk. Ez a skill pont annyi időre sebezhetetlenné tesz minket, hogy így minden támadást kivédjen.

Elég zavaró lehet egy olyan ellenféllel szembetalálkozni, akit képtelenek vagyunk megsebezni, és mikor esetleg újratöltünk, ő halálos karmolásokkal végez velünk. Reméljük, hogy mihamarabb javítják a hibát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki jön rá egy ilyen hibára?

  • 67 %
  • 0 %
  • 33 %
  • 0 %