CoD MW2: Így nézhet ki Ghost a maszk alatt

CoD MW2: Így nézhet ki Ghost a maszk alatt

Ez lehet az a CoD, ami még azoknak is érdekes lesz, akik egyébként már beleuntak a szériába.

Rengetegen cuppantak rá az új Modern Warfare 2 kampányára, pedig még csak a digitális verziók előrendelői játszhatnak a játékkal, a hivatalos megjelenésig még várnunk kell pár napot. Az új MW2 28-án, azaz most pénteken érkezik majd meg minden játékoshoz, de a gyönyörű grafikán már most ámuldozunk, ahogy a teljes kampány minőségén is, hiszen az IW remek munkát tett le elénk az asztalra.

Hiába csak egy Call of Duty kampányról van szó, spoilerekbe nem bocsátkozunk. Az viszont gond nélkül elárulható, hogy Ghost arcát ebben a részben sem látjuk. A karakter eddig egyetlen egy Call of Duty játékban sem mutatta meg magát az ikonikus maszkja nélkül, most mégis jó eséllyel kiderült, hogy miként is fest a karakter.

Persze most sem arról van szó, hogy Ghostot maszk nélkül láttuk volna a játékban, de az biztos, hogy a karakterek arcait, az animációkat szolgáltató színészekről mintázták, minden esetben. Cpt. Price például Barry Sloane a való életben, míg Alejandro mozdulatait, arcát és hangját Alain Mesa adta. Ezek alapján pedig jó eséllyel ismerhetjük már Ghost arcát is, aki a valóságban nem, mint Sam Roukin.

Az MW2 szereplők galériájáért és Ghost valódi arcáért kattints a képre!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án érkezik majd a játékosokhoz, mi pedig már tűkön ülve várjuk! Rég volt annyira ígéretes bármelyik Call of Duty, mint az új MW2 és reméljük be is váltja majd a hozzá fűzött reményeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!