Hirdetés

K&H MNEB VALORANT: Újabb két csapat búcsúzott a Majortől, négyen maradtak versenyben

Nagyot harcolt a BEE és a WILD, de nem tudták elkerülni a kiesést.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

Az 1 millió forint összdíjazású Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupa utolsó olyan mérkőzésnapja következik, amikor két darab Bo3-as széria kerül képernyőre. Először a Rapid Ninjas és a Lenovo Legion Honvéd csap össze a felső ági döntőben, majd az alsó ági kisdöntőben a kiesés elkerüléséért küzd meg a Team Plague és a veni vidi vici. A meccseket az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén követhettek élőben! Ne feledjétek, hogy végig pörög a gamer székes nyereményjáték a CaseKing Hungary jóvoltából, avagy !raffle-re fel!

Team Plague vs Békéscsabai E-sport Egyesület (2-1)

A PLG-ben egyszerűen nem lehet csalódni, ha az izgalomfaktor maximálisra pörgetéséről van szó. Buyko vezetésével Bindot ugyan el tudta hozni a BEE, de utána letértek a győzelem felé vezető útról. 0-1-ről fordítottak VERZ1ONék, méghozzá úgy, hogy igazából nem sok esélyt adtak ellenfelüknek. A széria legjobbjának talán daeroNt lehet kikiáltani, aki Jettjével rendszeresen megoldhatatlan problémák elé állította a békéscsabaiakat.

veni vidi vici vs WiLD MultiGaming (2-0)

Apyrral egyszerűen nem lehet mit kezdeni. A holland játékos Iceboxon és Bindon is abszolút a legjobb statisztikai mutatókat hozta. Az első körben Reynát, a visszavágóra Neont pickelt. Egy ilyen duelisttel az ötösben minden esélye megvan a vvv-nek arra, hogy megállítsák a PLG nagy menetelését az alsó ágon.

Mai menetrend

A felső ági döntőben az a két gárda találkozik, amelyek eddig még mapot sem veszítettek a tornán. A PLG vs vvv párosítást egyszer már láthattátok, akkor oukiék tudták leküldeni egy szoros 2-1 után alsó ágra a PLG-t.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Melyik csapat veszít először szériát a Majorön?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!