K&H MNEB VALORANT: Harmadik meccsig tartott mindkét széria, hárman maradtak versenyben

K&H MNEB VALORANT: Harmadik meccsig tartott mindkét széria, hárman maradtak versenyben

Sok volt a stomp, de legalább kellett harmadik pálya mindkét tegnapi szettben.

Egyszer minden sorozat megszakad, nem képez kivételt ez alól a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupája sem. A Team Plague hiába menetelt az alsó ágon eddig hibátlanul, másodjára is vereséget szenvedtek a veni vidi vici csapatától, így üres kézzel távoznak a tornáról. A felső ági döntőben először veszített pályát a Rapid Ninjas, hogy utána két pofon kiosztása után már a nagydöntőben várják ellenfelüket. A mai nap az első Bo5-ös széria vár rátok, az alsó ági döntőben a Lenovo Legion Honvéd és a veni vidi vici összecsapásán izgulhattok élőben 18:00-tól. Minden mérkőzést az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén követhettek! Ne feledjétek, hogy végig pörög a gamer székes nyereményjáték a CaseKing Hungary jóvoltából, avagy !raffle-re fel!

Rapid Ninjas vs Lenovo Legion Honvéd (2-1)

Nagyon erősen kezdett a felső ági döntőben az LLH, s4id és Tigene vezetésével 13-2-re lemosták az RN-t. Raze és Killjoy tökéletesen tette a dolgát, miközben a másik oldalon csak Skye tudta hozni a számokat. A kijózanító vereség után rendezte sorait a címvédő Ascenten és Iceboxon összesen 9 kört engedtek ellenfelüknek. A "fürgén mozgó nindzsák" többször montázsba illő megmozdulásokkal keserítették meg bzték dolgát, kifejezetten szórakoztató volt nézni Magyarország legjobbjait ebben a szériában.

Veni vidi vici vs Team Plague (2-1)

Egyetlen map erejéig tudta kordában tartani a PLG Apyrt. A vvv holland játékosa 0-1 után elszabadult, először Havenen, majd Ascenten mutatta meg, hogy a statisztikák alapján abszolút az egyik legjobbnak számít az Őszi Major mezőnyében. A Team Plague-et ettől függetlenül minden dicséret megilleti, ugyanis három szériát zsinórban behúztak az alsó ágon, hogy végül a "mumusuk" állítsa meg őket. 

Mai menetrend

  • 18:00-tól Lenovo Legion Honvéd vs veni vidi vici (Bo5)

Az LLH játékosai előtt egyetlen cél lebeghet, valahogy meg kell állítani az "import duót", avagy Apyrt és soloffg-t. A vvv-nek Bindot el kell venni mindenképp az LLH-tól, utána meg bízniuk kell abban, hogy sikerül azt a domináns formát hozni, amit a PLG elleni második két mapon.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!