K&H MNEB VALORANT: Visszavághat hussaRéknak az LLH, ők jutottak a nagydöntőbe

Az első Bo5-ös széria három pályán dőlt el.

Hiába remekelt az alsó ágon két szériában is a veni vidi vici, a Lenovo Legion Honvéd ellen elfogyott a lendület. Tigenéék megtalálták az ellenszert az Apyr-soloffg párosra, így ők nézhetnek farkasszemet a Rapid NinjaszalMagyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupájának nagydöntőjében. A finálét október 28-án 18:00-tól követhetitek élőben az esport1tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, a Facebookon, valamint az Esport1.hu felületén követhettek! Ne feledjétek, hogy végig pörög a gamer székes nyereményjáték a CaseKing Hungary jóvoltából, avagy !raffle-re fel!

Lenovo Legion Honvéd vs veni vidi vici (3-0)

Bindon kezdték meg az ütésváltást a csapatok, de az első félidőben nem igazán tudott beleszólni a mérkőzés alakulásába a vvv. S4id és specimen vezetésével 10-2-re nyerte meg az első félidőt az LLH, a hatalmas előnnyel meg tudtak gazdálkodni védőként is. A folytatásban következett a veni vidi vici pályája, de a győzelem ismét elmaradt. Havenen 9-9-ig fej-fej mellett haladtak az ötösök, majd jött s4id és Tigene, akik lezárták a második felvonást. 0-2 után kicsit szétestek fejben oukiék, amely meglátszódott Breeze végeredményén. 13-5-tel lezárta a Bo5-öt a Lenovo Legion Honvéd, így készülhetnek a péntek esti nagydöntőre.

A széria legjobbja minden kétséget kizáróan s4id volt, aki Chamberjével megoldhatatlan problémát jelentett a vvv-sek számára. A Rapid Ninjas egy más szintet képvisel, mint a vvv, de mindenképp biztató a semleges rajongók számára, hogy ennyire meggyőző és magabiztos sikert ért el tegnap az LLH, így egy végletekig kiélezett és izgalmas szériára lehet számítani Magyarország két legjobb VALORANT csapatának főszereplésével.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Lenov Legion Honvéd vagy a Rapid Ninjas lesz a bajnoka az Őszi Majornek?