LoL: Visszatérhet a nyugdíjból a legendás ADC

LoL: Visszatérhet a nyugdíjból a legendás ADC

A valaha volt egyik legnépszerűbb lolos állítólag több csapattal is tárgyal.

Egyszerűen nem bírnak a fenekükön maradni az ex-profi League of Legends játékosok. Vizicsacsi és Bjergsen után egy újabb legenda neve került elő, mint lehetséges visszatérő. Leonardo Di Caprio Oscar-díjat kapott azért, hogy egy medvével harcolt az amerikai vadonban, Yiliang "Doublelift" Pengnek "csak" az LCS-legjobbjaival kell felvennie a kesztyűt a pletykák szerint. Hogy ő kap-e valamilyen elismerést majd a teljesítményéért a következő szezonokban? Ez csak a 29 éves idézőn múlik, aki páratlan eredményekkel és egy olyan karrierrel rendelkezik, amiről rengetegen álmodoznak.

Doublelift pályafutásának három főbb állomása

2011-ben már a CLG igazolt játékosaként kereste a kenyerét az amerikai srác, amely szervezetnél végül 3,5 évet töltött el. Megjárta a 2012-es és 2015-ös Worldsöt, de több sikerre éhezett, ezért eligazolt a TSM-be. A legértékesebb e-sportklubnál ért fel a csúcsra, amit a számos LCS bajnoki cím tökéletesen reprezentál. Volt még egy kitérője DL-nek a Team Liquidnél is, Olleh oldalán régiós és nemzetközi trófeákkal gyarapította a gyűjteményét.

Wooloo tweetjéből következtetni lehet arra, hogy Doublelift visszatérne 2023-ban a profi szcénába, mint aktív játékos. Az informátorok szerint több LCS-csapattal folytat megbeszéléséket a lövész, de egyelőre még ezek a tárgyalások nem jutottak el aláírásig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapatnak lesz a lövésze 2023-ban Doublelift?