K&H MNEB VALORANT: Mindent beleadott az LLH, de a Rapid Ninjast koronázták meg

K&H MNEB VALORANT: Mindent beleadott az LLH, de a Rapid Ninjast koronázták meg

Magyarország két legjobb VALORANT csapata találkozott a döntőben, de az egyikőjük még pályát sem tudott nyerni a fináléban.

Minden kétséget kizáróan a mezőny két legerősebb ötöse találkozott a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupájának nagydöntőjében. A címvédő ellen csak a Lenovo Legion Honvéd tudott pályát hozni az egész tornán, így megérdemelten vívták ki a jogot, hogy újra megmérkőzzenek legnagyobb riválisukkal a végső ütközetben. Végül a bravúr elkerülte s4idékat, így sorozatban második alkalommal hussaRék emelhették magasba a virtuális trófeát. A Rapid Ninjas 700 000 forinttal gazdagodott, a Lenovo Legion Honvéd 200 000 forinttal távozott, a veni vidi vici 100 000 forintot tehetett zsebre.

Rapid Ninjas vs Lenovo Legion Honvéd (3-0)

Pályaelőnnyel kezdte meg a Bo5-ös szériát az RN, így csak két mapot láthattak a nézők a major kupa utolsó szettjében. Először a keveset látott Breeze-en estek egymásnak a játékosok. Jól startolt az LLH, de 0-2 után megérkezett chadiék is a meccsbe. Innentől végig a Rapid Ninjasnál volt végig az előny, amellyel élni is tudtak. 13-8-ra behúzta az esélyesebb együttes az első felvonást, jöhetett Ascent.

A második pályán az RN kezdett gyors két karikával, de tigenéék összekapták magukat, aminek meglett az eredménye. 7-3-ra is vezetett már a Lenovo Legion Honvéd, de a félidő végére két körre csökkent az előnyük. A térfélcsere után elfogyott a lendületük, arbie vezetésével a nemzetközi mezőnyben is szép eredményekkel rendelkező ötös megfordította a találkozót. 13-9-cel zárta le a szériát a Rapid Ninjas, így ők lettek 2022 abszolút legjobb VALORANT csapata Magyarországon.

Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H Őszi Major kupa végeredmény

  1. Rapid Ninjas (hussaR, chadi, arbie, ikke, Kwixy)
  2. Lenovo Legion Honvéd (s4id, WAKUZ, bzt, tigene, specimen)
  3. veni vidi vici (Rya, soloffg, Apyr, kriszgod, ouki)

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a döntő legjobb játékosa?