Pokémonok jönnek a Fortnite Creative-ba?

Pokémonok jönnek a Fortnite Creative-ba?

Ennek is a várva várt Creative 2.0-hoz van köze.

A minap számoltunk be az újabb szivárogtatásról a Creative továbbfejlesztett verziójával kapcsolatban, amely úgy néz ki, hogy a legmerészebb álmainkat is felülmúlja majd. Nem elég, hogy sokkal nagyobb mozgástere lesz a tartalomgyártóknak a játékon belül, és a domborzati viszonyokat valamint a vizet is ők szabhatják majd testre, eddig úgy néz ki, hogy nagyjából bármilyen saját, vagy máshonnan szerzett textúrákat is hozzáadhatnak a készülő pályájukhoz.

HYPEX posztjában jól látszik, hogy a kileakelt képeken például különböző Pokémonok láthatóak.

Sokan ezt félreértették, és azt gondolták, hogy a Creative 2.0-val megvalósul egy Pokémon kollaboráció is, azonban ez nem valószínű. Mivel bármit betehetünk a saját térképünkre, minden bizonnyal ez is csak egy hozzáadott kozmetikai elem, ami nem egy együttműködés keretében érkezett.

Ettől függetlenül ha igazak a szivárogtatások – és erre nagy a valószínűség –, akkor többek között ehhez hasonló tartalmakkal is találkozhatunk majd a Creative-ban, hiszen semmi gátja nem lesz a saját crossovereink elkészítésének. Félelmetes belegondolni, hogy mi minden vár még ránk, hiszen már most is végtelen egymástól teljesen eltérő pályán játszhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örültél volna egy Pokémon együttműködésnek?

  • 63 %
  • 38 %