4 000 fős közönség előtt indul a Major csoportköre

4 000 fős közönség előtt indul a Major csoportköre

Nemsokára indul a riói őrület, kövesd velünk élőben, magyarul az Esport1TV műsorán!

Másfél órán belül indul az IEM Rio Major első csoportköre a Riocentro 6-os csarnokából, ahol közel 4 000 néző előtt játszhatnak a világ legjobb csapatai a következő napokban. Az ESL igazán kitett magáért, egy, a helyszínről készült fotó alapján. Egyszerű, de nagyszerű a színpad látványa, ráadásul a nézők egy része egészen közelről tapasztalhatja meg a Counter-Strike-ot a színpad előtti széksoroknak köszönhetően. Jó látni ezt a fajta előrelépést, mert néhány évvel ezelőtt a Majorök első csoportköre lényegében egy különálló torna, egy tier 3-as stúdió LAN-on játszott zárt selejtező volt.

A csapatok mindkét csoportkör során ezen a helyszínen fognak játszani. Az elképzelés szerint a színpadon látható négy csapatnyi helyből kettőn az éles meccs, kettőn a következőre történő felkészülés zaljik majd, ezzel is gyorsítva a menetrendet. A közönség a középső kijelzőn a színpadi meccset nézheti brazil kommentár mellett, a két szélsőn némítva fog futni az aktuális backstage meccs.

Mivel a meccsek egy része párhuzamosan zajlik, ezért egyelőre nem mindenki tapasztalhatja meg a brazil rajongókat testközelből. A mai nyitómeccsek közül a sokunk által legjobban várt MOUZ vs Outsiders például nem fért fel a színpadra – ők a backstage-en, stúdió körülmények között játszanak. Csak remélni tudjuk, hogy a további fordulókban nem kizárólag a brazil csapatokat preferálják a szervezők, hanem a legizgalmasabb párosítások is helyet kapnak a színpadon.

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

Kövesd élőben az IEM Rio Majort magyar nyelven, élőben az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén az alábbi menetrend szerint:

Október 31. – hétfő
15:00 - MOUZ vs Outsiders (backstage)
16:15 - BNE vs 00Nation (színpadon)
17:30 - BIG vs FURIA (színpadon)
18:45 - Vitality vs Imperial (színpadon)
21:15 - Svájci rendszer 2. kör #1
22:30 - Svájci rendszer 2. kör #2
23:45 - Svájci rendszer 2. kör #3
01:00 - Svájci rendszer 2. kör #4

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!