Torzsiék egyetlen meccsre vannak a továbbjutástól Rióban!

Torzsiék egyetlen meccsre vannak a továbbjutástól Rióban!

Délután folytatódik a riói őrület, kövesd velünk élőben, magyarul az Esport1TV műsorán!

Egy hosszú első nap után a MOUZ 2-0-ra áll az IEM Rio Majorön, ami azt jelenti, hogy egyetlen Bo3-as győzelem választja el őket a Legends Stage-től. Torzsiék magabiztos játékán túl azonban rengeteg meglepő eredmény is született tegnap éjjel. A brazil csapatok egytől egyig kikaptak az első körben és ebből csak úgy tudott a FURIA és a 9z kimászni, hogy az Imperial és a 00Nation ellen játszhatták a második Bo1-et – FalleNék és TACOék ma már a túlélésért játszanak.

Ha már a túlélésről beszélünk: a Cloud9 szintén 0-2-re áll, pedig a torna egyik sötétlovának tartotta őket mindenki. Persze innentől jönnek a Bo3-ak, szóval nem kell még temetni őket. De az, ahogyan kikaptak tegnap mindkét mérkőzésen, nem volt valami túl meggyőző.

Akik viszont meggyőzőek voltak tegnap a MOUZ mellett, az a GamerLegion, a fnatic és a BNE. Ők mind a 3-0-ért játszanak ma este és mind elejtettek pár veszélyes ellenfelet út közben. A BIG FURIA elleni teljesítménye szintén megérdemel pár szép szót, k1to játéka a második félidőben parádés volt és syrsoN is meglepően erős volt a közönség előtt játszott találkozón.

Az izgalmas első nap a Pick'Emek egy részének biztosan betett. A Grayhound megverte a Cloud9-t, tehát az ausztrálok már nem végezhetnek 0-3-ra, ahogyan nafanyék sem 3-0-ra. A BIG, a FURIA és a Vitality 1-1-re állnak, a 3-0 már nekik is elérhetetlen.

A csoportkör állása a 2. kör után

Forrás: ESL

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

Kövesd élőben az IEM Rio Majort magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén az alábbi menetrend szerint:

November 1. – kedd
15:00 - Vitality vs Outsiders (1-1)
16:15 - OG vs FURIA (1-1)
17:30 - MOUZ vs fnatic (2-0)
21:00 - Cloud9 vs Imperial (0-2)

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!