Mennyibe kerülnek a legdrágább Fortnite skinek?

Mennyibe kerülnek a legdrágább Fortnite skinek?

De ki ad ki százezreket egy Fortnite kinézetre?

Elsőre furcsának tűnhet ez a ranglista, hiszen mindenki tudja, hogy a 2000 V-Bucks-ba kerülő outfitek a legdrágábbak. De mi van azokkal a skinekkel, melyek már soha nem térnek vissza az Item Shopban, vagy csak egy bizonyos időszakban voltak beszerezhetőek? A Fortnite-ban található kinézetek nem csupán a játék boltjában feltűnő itemekből állnak, hiszen számtalanszor kaphattunk különleges kozmetikai elemeket mondjuk konzolok mellé is. Mára az ehhez hasonló limitált skinek a legdrágábbak.

Aki régen szerzett kódot, és valamilyen okból kifolyólag még nem használta fel, most busás áron adhatja tovább az interneten, és így akár százezreket kereshet rajta.

Az öt legdrágább skint az eneba oldalról néztük, ez az egyik legtöbbet használt kódvásárló oldal. Az eredmények elképesztőek lettek, kapaszkodjatok, miközben megtekintitek az alábbi galériát.

Dark Vertex – 270 000 forint

A galériáért kattints a képre!

Nem csodálkozom, ha ezek után senki sem kapott kedvet arra, hogy beruházzon egy fent látható kinézetre, hiszen némelyikük értéke megegyezik egy átlagos havi keresettel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gondoltad volna, hogy bizonyos skinek ennyit érnek?

  • 43 %
  • 43 %
  • 14 %