LEC: Egy óriási sztár-ADC-vel erősíthet 2023-ra a G2 Esports

LEC: Egy óriási sztár-ADC-vel erősíthet 2023-ra a G2 Esports

Minőségi játékos érkezhet Flakked helyére.

A G2 Esports alaposan átalakul 2023-ra, ugyanis az LEC-szuperbajnok együttese Jankostól és Flakkedtől szinte biztosan megválik. A lengyel dzsungeles már be is jelentette a közösségi médiában, hogy elhagyja azt a szervezetet, akivel a legnagyobb sikerekkel elérte. A spanyol fenegyerek egyelőre még csak azt posztolta Twitterre, hogy bár a szerződése még él a G2-val, keresi új klubját. Ilyen előjelek mellett nem véletlen, hogy máris beindultak a találgatások arról, hogy ki pótolhatja majd a két játékost a kezdőben. Az alsó ösvényre minden bizonnyal az a Hans sama érkezik, aki a Misfits Gamingben, a Rogue-ban és a Team Liquidben is bizonyította már páratlan tehetségét.

Hans sama, a nyugat egyik, ha nem a legjobb ADC-je

2017-ben tagja volt a francia idéző annak a Misfits Gamingnek, amelyik a Worldsön ötödik mérkőzésre kényszerítette Fakeréket a negyeddöntőben. Utána még lehúzott két évet a Nyulaknál Steven Liv, majd átigazolt ahhoz a Rogue-hoz, amelyik ekkor kezdett betörni az LEC élvonalába. Vander és Trymbi szép sikereket ért el régiós szinten Hans sama, azonban a bajnoki cím nem jött össze számára. Lehet ez is közrejátszott abban, hogy a Team Liquidben bukkant fel 2022-ben, mint az NA LCS legújabb szupercsapatának ADC-je. A projekt végül csúfosan megbukott, bejelentette a vezetőség, hogy robbantja a csapatot, így Hans sama is szabadlistára került. 

Itt került a képbe a G2 Esports, amely együttes szeretne ismét régi fényében tündökölni. A LoL e-sport kedvelői izgatottan várhatják, hogy az LEC gigásza mennyire lesz majd hatékony egy ekkora zsenivel az alsó ösvényen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Jankos helyére ki érkezik?