Megcsinálták torzsiék, elsőként jutottak tovább a Majorön

Megcsinálták torzsiék, elsőként jutottak tovább a Majorön

Legendás brazil játékosok búcsúztak el elsőként Riótól tegnap este, miközben a MOUZ és a BNE 3-0-val továbbjutott a Legends Stage-re.

Az IEM Rio Major második játéknapján torzsi és a MOUZ 2-1-re megverték a fnaticot (Vertigo 16:8, Inferno 9:16, Ancient 16:9), ezzel elsőként jutottak ki a csoportkörből a GamerLegiont legyőző Bad News Eagles mellett. A magyar AWP-s, valamint xertioN és frozen is megállíthatatlannak tűnt tegnap este a két megnyert pályán. Ancientön különösen erős volt torzsi: karrierje egyik legjobb LAN-teljesítményét hozta össze itt, miután senki sem tudott versenyre kelni vele a T-oldalon, és ezzel lényegében megnyerte csapatának a mérkőzést!

A továbbjutók mellett távozók is voltak a Major második napján: a brazil hősök, a 00Nation és az Imperial 0-3-mal estek ki Rióból. TACO és coldzera csapatát a sokak által 0-3-ra pickelt mongol IHC ejtette ki egy szoros mérkőzésen – RIP mindenki Pick'Emjének. FalleN és fer pedig életük végéig átkozni fogják a Cloud9 comebackjeit Overpasson és Vertigon. Ha nincs sh1ro és h0bbit nem evilági teljesítménye, ez egy sima Imperial 2-0 lett volna. Ehelyett egy hosszúra nyúlt, hosszabbításokban elveszített tragédiát láthattak a brazil csapat rajongói magyar idő szerint hajnali 3 után. Amiatt azonban kár aggódni, hogy már nem láthatjuk többet a hazájukban játszani a brazil legendákat, ugyanis a döntő előtti showmatch az ő utolsó táncuk lesz.

A többiek 1-1-es Bo1-eket játszottak tegnap, így a bennmaradt csapatok vagy 2-1-re, vagy 1-2-re állnak a harmadik naphoz érve. Az előbbi csoportban olyan nevekkel találkozunk, mint a 9z, a BIG, a FURIA, a GamerLegion, az Outsiders és a fnatic – közülük ma hárman továbbjutnak. Utóbbi csoportban olyan ötösök szerepelnek, mint az EG, a Grayhound, az OG és az IHC, mellettük pedig még két, a teljes tornát nézve esélyesnek számító név: a Cloud9 és a Vitality. Kíváncsian várjuk, hogy a rossz rajt után képesek lesznek-e elérni a következő csoportkört vagy sem.

A CSOPORTKÖR ÁLLÁSA A 3. KÖR UTÁN

Forrás: ESL

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

Kövesd élőben az IEM Rio Majort magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén az alábbi menetrend szerint:

November 2. – szerda
15:00 - BIG vs 9z (2-1)
18:30 - Vitality vs Grayhound (1-2)
22:00 - GamerLegion vs FURIA (2-1)

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!