Itt az Avatar: The Way of the Water legújabb előzetese

Itt az Avatar: The Way of the Water legújabb előzetese

2009 után újra támad az Avatar, meglátjuk ezúttal elég lesz a sikerhez pusztán a lehengerlő látvány.

2009 után újra ég az Avatar láz, azt ne kérdezzétek miért. Viccet félretéve, számomra James Cameron Avatarja az sótlan CGI-orgia volt, semmi több, nem éreztem azt, hogy ez akár csak egy popcornmozinak is elmenne. Ettől függetlenül sok rajongója van a filmnek és Cameron felnőtt törpikéinek, így 13 évvel a bemutató után ideje, hogy megkapjuk a folytatást is!

Nincs is már messze a premier, december 16-án kerül majd mozikba az Avatar: The Way of the Water, amiről már tudjuk, hogy jó hosszú lesz, Cameron mindig kiemeleten beszél arról, hogy ahogy az első részt, úgy a folytatást is csak moziban érdemes megnézni és persze az sem titok már, hogy a látványra ezúttal sem panaszkodhatunk. A CGI már az első rövid előzetesben is lenyűgöző volt, a most megjelent friss videóban pedig immár hosszabban is csodájára járhatunk a világnak.

A történetben a Sully-családot követjük majd, akik az első rész eseményei után új akadályokkal néznek szembe és ahogy 2009-ben, úgy most is az életükért kell majd küzdeniük. A filmben visszatér majd Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver és Stephen Lang is, de olyan új arcokkal is találkozhatunk majd, mint például Jamie Flatters vagy Kate Winslet karakterei.

Apropó, Avatar. A tervek szerint nem csak a mozivásznon találkozhatunk majd újra a világgal, egy új videójáték is készül, méghozzá a Ubisoft berkeiben, ám a legutóbbi hírek alapján nincs minden rendben a projekttel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!