A The Witcher rajongók petíciót indítottak Henry Cavill visszatéréséért

A The Witcher rajongók petíciót indítottak Henry Cavill visszatéréséért

Cavill visszahozása mellett egy másik fontos dolgot is el szeretnének érni ezzel a rajongók.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha egy kedvelt sorozatban lecserélik a főszereplőt, akkor kialakul bennem némi hiányérzet és időnként a varázsát is elvesztheti az adott produkció. Ez az érzés fogott el a The Witcher széria kapcsán is, miután kiderült, hogy Henry Cavill leteszi a lantot, jobban mondva a kardot és otthagyja a Vaják stábját. Helyére pedig Liam Hemsworth kerül, akit például a következő filmekből ismerhettek: A függetlenség napja: Feltámadás, Az éhezők viadala, A párbaj, hogy csak néhány címet említsünk az elmúlt évekből. Sokak számára egyébként Cavill volt a tökéletes Geralt, már csak ezért is nehéz lesz pótolnia őt Hemsworthnek. Arról, hogy pontosan miért dobbantott Cavill korábban már írtunk, így érdemes ezt is elolvasnotok.

Egyesek egyébként már most úgy érzik, hogy Hemsworth nem lesz olyan jó ebben a szerepben, mint a The Witcher rajongó Superman. A harmadik szezont követően tehát ne lepődjön meg senki az új Geralton, bár ez még azért odébb van. Egyébként olyan információ is napvilágot látott, hogy Cavill már a második évad utómunkálatai alatt fontolgatta a távozását, mivel a Netflix egyre inkább át akarta dolgozni a könyvekben és a videójátékokban megismert Geralt karakterét. A főszereplő pedig nem igazán kapott esélyt, hogy szemtől-szemben leülhessen a sorozat producereivel és készítőivel a szerepe kapcsán. Ha a forrás igaz, ez azt sugallja, hogy Cavill kilépésének egyik fő oka az, hogy nem volt elégedett azzal, ahogyan karakterét ábrázolták.

Ahogy az pedig várható volt, a rajongókat megdöbbentette ez a hír, ezért létrehoztak egy petíciót a Change.org-on, hogy visszahozzák Cavillt, és helyette a műsor íróit rúgják ki. A petíció néhány nap alatt 40 000-nél is több aláírást hozott össze. Henry Cavillt tehát nem csak azért szeretik a sorozat rajongói, mert kiválóan alakítja a szörnyvadászt, hanem azért is, mert szenvedélyesen rajong a The Witcher világáért, így nem csoda, ha egyáltalán nem szeretnék, ha nélküle folytatódna a széria.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!