Fortnite: Most már tényleg visszatérhet Klombo?

Fortnite: Most már tényleg visszatérhet Klombo?

Sok ideje várunk erre, és most újra felcsillant a remény sugara.

Nem túlzás azt állítani, hogy Klombo volt a Fortnite közösség kedvenc élőlénye, így nem csoda, hogy megviselte a játékosokat a halála. Az Epic Games a varjaktól elkezdve, a farkasokon át, egészen a békákig mindenféle állatot elhozott a szigetre, sőt néhányat már meg is lovagolhatunk, azonban ezek közül egyik sem annyira szerethető mint az óriási, ugyanakkor barátságos dinoszaurusz.

Chapter 3 kezdetekor találkozhattunk vele először, és annak ellenére, hogy a megjelenése félelmetes, hamar rájött mindenki, hogyha nem bántjuk, a segítségünkre lehet. Ezek után örömmel futottunk össze vele a pályán, és szíven ütött minket, mikor megtaláltuk a maradványait.

Pár hónapja sok pletyka kering arról, hogy Klombo visszatérni készül, és sorra kerülnek elő az erről szóló kisebb szivárogtatások, de semelyik nem bizonyult perdöntőnek. Most GKI – tartalomgyártó – tett közzé egy felvételt, amely szintén azt támasztja alá, hogy jelenleg is frissítgetik a dinoszauruszt, és az olyan új funkciók is hatással vannak rá mint a króm.

Első ránézésre talán jelentéktelennek tűnhet ez a felfedezés, de ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy a lény nem került még ki a játék fejlesztendő fájljai közül, hanem ő rá is hatnak az újdonságok.

Az, hogy hatással van Klombo kinézetére is a Chrome Splash sokak szerint azt is jelentheti, hogy még az évadban visszatér – amiből már egyébként egy hónap sincs hátra. Ha ez igaz, szerintem mindenkit boldoggá tenne, de ne legyünk telhetetlenek, és örüljünk egyenlőre annak, hogy egy újabb bizakodó jelet láthattunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted visszatér Klombo?

  • 29 %
  • 29 %
  • 43 %