2 percnyi gameplay videó szivárgott ki Kojima új horrorjátékából

2 percnyi gameplay videó szivárgott ki Kojima új horrorjátékából

A Death Stranding egyik főszereplője is visszaköszön a felvételen, elsőre tehát úgy tűnik nem kamu ez a videó.

Amint arról az Insider Gaming korábban beszámolt, Hideo Kojima új projektje az Overdose fedőnévre hallgat és bár eddig sok mindent nem lehetett tudni az alkotásról, mostanában egyre több információ kering az interneten. A Kojima által műfajteremtőnek titulált új játékról viszont most kikerült egy körülbelül két perces felvétel és nagyon úgy tűnik első ránézésre, hogy nem valami kamu anyagról van szó.

Még akkor is, ha a felvételen tükröződés miatt látható a nem éppen körültekintő félmeztelen személy, aki rögzítette a videót. Ő valószínűleg – főleg ha belsős munkatárs – kénytelen majd szembenézni Kojima haragjával a szivárogtatás miatt. Az Insider Gaming ezzel megerősítheti, hogy ez a kiszivárgott felvétel megegyezik azzal, amelyet a TryhardGuides-on keresztül jelentett be egy másik felhasználó még 2022 júniusában.

Az is rögtön leszűrhető, hogy a játékban ismét szerepet kap a Death Stranding Mamáját alakító Margaret Qualley is, ő látható ugyanis kék ruhában a videóban. A második perc vége felé megjelenik egyszer csak a „GAMEOVER” felirat, majd tisztán olvasható az is, hogy „A Hideo Kojima Game - OVERDOSE”.

A jogi következmények lehetősége miatt maga az Insider Gaming egyébként nem hozta nyilvánosságra a felvételt, de szerencsére más oldalakon megtalálható még.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!