Hamarosan bejelenthetik a GTA 6 megjelenési tervét?

Hamarosan bejelenthetik a GTA 6 megjelenési tervét?

Reméljük, nem húzza már sokáig a Rockstar az időt.

A GTA 6 már most is minden idők egyik legjobban várt játéka, és annak ellenére, hogy egy nagyszabású hackelés során kiszivárogtak korai felvételek – amelyen rengeteg részlet lepleződött le –, összességében még mindig nagy homály fedi. Hivatalosan még a nevét sem tudjuk, annak ellenére, hogy valószínűleg a sorszámozás folytatódik. Októberben azt hihettük, végre közel vagyunk ahhoz, hogy a Rockstar Games végre eláruljon róla valamit, esetleg egy teaser videót tegyen közzé róla. Mivel Vice City lesz a helyszíne, logikus lett volna, hogy annak 20 éves évfordulóján, október 29-én történjen a leleplezés, ugyanakkor ez elmaradt. Az általában megbízható iparági bennfentes Tez2 ennek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy már nem kell sokat várnunk.

Azt már tudjuk, hogy a R* célja, hogy minden várakozást felülmúljon és új mércét állítson fel a szórakoztatóiparban, de hogy ez mit takar pontosan, rejtély. Tez2 szerint azonban már nem sokáig, és „megalapozott becslést" tett arra vonatkozóan, hogy a napokban okosabbak leszünk.

A GTAForumson közzétett bejegyzésében az új GTA Online frissítésről, a Heist Challenge-ről és a GTA+ eseményről beszélt, de azt is sugallta, hogy többről lesz szó. „Tudom, hogy ez nem kapcsolódik a GTA 6-hoz, de szeretek spekulálni, és a Rockstar egyfajta 'közösségi frissítésben' jelentheti be az infókat" – írta. Már augusztusban is arról beszélt, hogy egy rejtélyes kép formájában jelentkezik a Rockstar, úgy tűnik, kitart az elmélete mellett. Azt is fontos megjegyezni, hogy a Take-Two Interactive, a Rockstar Games anyavállalata november 7-én hívja össze a befektetőit, így ha előtte szeretnének bejelentést tenni, akkor már nem sok idejük van hátra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!