Dr DisRespectnek nem tetszik, hogy nem nézhet bele a Warzone 2-be még megjelenés előtt

Dr DisRespectnek nem tetszik, hogy nem nézhet bele a Warzone 2-be még megjelenés előtt

Néhány nap és végre pöröghet majd a Warzone 2!

Dr DisRespect és a Call of Duty sokkal jobban összekapcsolódik, mint azt sokan elsőre gondolnánk. Nem egy egyszerű streamerről van szó, aki sokat játszik az aktuális CoD-résszel. Az Advanced Warfare c. epizódnál szorosan együttműködött a Sledgehammer Games csapatával és aktívan részt vett a pályadizájn kitalálásában és létrehozásában.

És persze ott volt az a rengeteg Warzone-stream is, amiket a doki már maga mögött tudhat, azzal együtt pedig rengeteg idegességet is. A népszerű streamer számtalanszor a földbedöngölte már a játékot és annak fejlesztőit is, amiért sok a bug, sok a csaló, gyengék a szerverek, unalmasak a frissítések, stb. Tény, hogy sokszor igaza is volt.

Talán ez is közrejátszott abban, hogy a doki végül saját stúdiót alapított és saját játék fejlesztésébe kezdett. A Deadrop lassan, de biztosan alakul, bár egyelőre nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy milyen játék lesz. FPS az biztos, de a klasszikus BR-elemek és az Escape from Tarkov stílusjegyei keverednek majd benne, egyelőre ismeretlen, hogy pontosan milyen módon és milyen mértékben.

Az viszont biztos, hogy a CoD immáron versenytársnak tekinti a dokit és a játékát, akkor is, ha továbbra is népszerűek a Warzone streamjei. A széria egyes eseményeire és a játék korai bemutatására például egyszer sem kapott meghívást Dr DisRespect, pedig ő maga számított rá.

„Kívánom, hogy jó legyen a játék (a Warzone 2 - a szerk.), kell valami amivel játszhatunk a közeljövőben, mert nem nagyon lesz semmi más. Most sem kaptam meghívást a tesztelésre. A Call of Duty PR-csapata....úgy érzem nincsenek a helyzet magaslatán, maradjunk ennyiben."

A Call of Duty Warzone 2 néhány nap múlva, november 16-án jelenik meg, a játékosok már alig várják, hogy végre kipróbálhassák.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: hdqwalls.com/

Kövess Minket!