Újabb részleteket fedeztek fel a kiszivárgott GTA 6-videókon

Újabb részleteket fedeztek fel a kiszivárgott GTA 6-videókon

A Red Dead Redemption 2-ből megismert elemek visszaköszönhetnek a GTA 6-ban is.

A hírhedt szeptemberi GTA 6 szivárgás adta meg a játékosoknak az első bepillantást a Rockstar Games legendás szériájának következő részébe. A több, mint 90 felvételből álló „csomagot" nagyon sokat átnézték, és elkezdték a részinformációk alapján a teljes játékot megfejteni. Például a térképet is megpróbálták megrajzolni. Azonban a rengeteg felvétel rengeteg részletet rejt, így azóta is vizsgálják a lelkesebb rajongók, és úgy tűnik további újdonságokat fedeztek fel.

Mi is feldolgoztuk mindazt, amit a felvételekből meg lehetett tudni, de most úgy tűnik, hogy a Rockstar a Red Dead Redemption 2-ből is kiemel néhány funkciót, és azt a GTA 6-ban is megvalósítja. Egy tweetben 'Staatskassen' nevű felhasználó egy fejlesztői képernyőt mutatott be, amely összesen 15 játékos opciót mutat be.

Míg néhány már a GTA V részét képezi most is, mint például a guggolás, a fedezékbe vonulás és a közelharci támadások végrehajtása, van néhány, ami jelentős, és pozitív változást hozhat. Például a hason fekvés képessége újdonság a GTA-sorozatban. Csakúgy, mint a közelharc során az ellenség megragadásának képessége, amit az RDR2-ben már megismerhettünk. Továbbá úgy tűnik, hogy a GTA 6 bevezet egy cinematic módot, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy letegyék a kontrollert/billentyűzetet, és élvezzék a tájat, miközben egy célállomás felé utaznak. A várhatóan hatalmas térkép során pedig biztosan hosszú utazások várnak majd ránk. Emellett az online részekhez is érkeznek újítások a leak szerint. Ilyen az önfeltámasztás, a hason fekvés közbeni öngyilkosság és a megadás is. Persze a megjelenésig még rengeteg minden változhat, nagyon várjuk, hogy sokféle cselekvésre képes legyen majd a GTA-karakterünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad a kiszivárgott felvételeket?