LoL: Jankos szerint 2023-ban ez lesz a legerősebb LEC-csapat

LoL: Jankos szerint 2023-ban ez lesz a legerősebb LEC-csapat

Már ezen a héten készülhettek arra, hogy az LEC-csapatok bejelentik a hivatalos kezdőötösöket.

A valaha volt egyik, ha nem a legizgalmasabb offseason zajlik jelenleg az LEC világában. A legrangosabb európai League of Legends-bajnokságban egyelőre még csak pletykálják azt a rengeteg átigazolást, amely közül többet akár már ezen a héten megerősíthetnek a csapatot. Amit biztosan tudni lehet, hogy november 20-a környékén járnak le a profi e-sportolók szerződései, vagyis onnantól ténylegesen megnyílik a piac, amelyben annyi bejelentés várható, hogy nem győzitek majd kapkodni a fejeteket. LEC Wooloo egy táblázatban összeszedte az informátorok jelentéseit, amelyet Jankos véleményezett legutóbbi élő adásában.

Az LEC 2023-as tavaszi szezonjának legerősebb csapata Jankos szerint

Az LEC legtöbb mérkőzésével rendelkező, azonban 2023-ban lehet csapat nélkül maradó idéző szerint a G2 Esports kerete tűnik első ránézésre a legjobbnak. BrokenBlade és caPs maradt a kezdőben, melléjük érkezhet Hans sama (Misfits, Rogue, Team Liquid) és Mikyx (Splyce, Misfits, G2, EXCEL), valamint Yike (LDLC OL). Újonc ERL dzsungelessel és két elképesztően nagy tapasztalattal rendelkező veteránnal frissülhet a rekordbajnok kerete, érdemes lesz rájuk mindenképpen odafigyelni. Jankos azért leszögezte, hogy 2021-ben is hasonlóan vélekedtek sokan a G2-ról (Wunder, Jankos, Caps, Rekkles, Mikyx), aztán az az együttes még a világbajnokságra sem tudta kvalifikálni magát.

A legnagyobb kérdőjel továbbra is a Team Heretics, ahol még mindig több név van a kalapban, mint a lehetséges dzsungelese a Misfits helyére érkező klubnak. Jankos, Shlatan, esetleg bluerzor? Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy ki erősíti majd a spanyol együttest az LEC-ben, és ki lesz az, aki csak a spanyol ligában húzhatja magára a mezüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te egyetértesz Jankosszal, tényleg a G2 Esports lesz 2023 tavaszának legerősebb LEC csapata?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.