Gla1ve: nem a formája miatt maradt ki device a kezdőből

Gla1ve: nem a formája miatt maradt ki device a kezdőből

Az Astralis igyekszik eloszlatni a pletykákat device kimaradásával kapcsolatban.

Az Astralis jelenleg az Elisa Masters Espoon játszik, ahol nagy nehezen, de a harmadik helyen kijutottak tegnap a csoportjukból. Tették ezt úgy, hogy az 500 nevű bolgár csapattól 1:16-ra, a fnatictól 7:16-ra kaptak ki, a Bad News Eagles-t és a Complexityt pedig csak hosszabbításokban tudták legyőzni. Persze ehhez hozzájárul, hogy jelenleg két beugróval szerepelnek a dánok, hiszen device a visszatérése ellenére továbbra is a kispadon ül, immáron a 11. hónapja.

A játék történetének egyik legjobb játékosa a szervezet sportigazgatójának korábbi nyilatkozata szerint azért nem versenyez Finnországban a csapattal, mert nem akarják elsietni a visszatérését. Kasper Hvidt kihangsúlyozta, hogy a képességeivel kapcsolatban mindent rendben találtak, a játékos maga pedig a bejelentésekor ismerte el, hogy a mentális problémája már nem jelent akadályt az aktív játékban.

Az egymásnak ellentmondó információk miatt több spekulációval is előállt a közösség az elmúlt tíz napban. A valószínűbb verzió szerint nem akart a nem végleges csapatban szerepelni és Staehr régóta pletykált leigazolására várnak. Más pletykák inkább arról szólnak, hogy device a hosszú kihagyása miatt nem nyújtott elég jó teljesítményt ahhoz, hogy rögtön a szerverre küldjék.

Most ezutóbbira reagált gla1ve, amiről az Astralis a Twitteren közölte a fenti videót. A dán IGL szerint device „nagyon jó volt, gyakoroltunk már vele egy kis ideig”. Majd úgy folytatta:

„Látni akartuk, hogy még mindig jó-e és nagyon jól játszott. Szerettük volna, ha játszik, de azt gondolom, egy kicsit visszafogja magát, mert kilenc [tizenegy] hónapig távol volt. Lassú kezdésre van szüksége, főleg az utazások miatt.”

Az Astralis olyannyira igyekszik a device formájára vonatkozó pletykákat eloszlatni, hogy a FACEIT-es meccseiből külön videót is készítettek.

AZ ASTRALIS FELÁLLÁSA ESPOOBAN

Lukas „gla1ve” Rossander
Andreas „Xyp9x” Hojsleth
Benjamin „blameF” Bremer
Mikkel „MistR” Thomsen (beugró)
Kristoffer „Kristou” Aamand (beugró)

Peter „casle” Toftbo Ardenskjold (ideiglenes edző)

Borítókép: Astralis
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!