Device hazatalált!

Device hazatalált!

Lassan egy éve nem játszott hivatalos meccset a dán AWP-s.

Device másfél év után ismét az Astralis játékosa lesz – jelentette be a szervezet. Tegnap a Jaxon riportja alapján már megírtuk, hogy aláírta a szerződését és napok kérdése a bejelentés, tehát nagy meglepetés nem volt ebben. Továbbá beigazolódott, hogy farlig kerül ki a kezdőből és MistR marad mint beugró, amíg nem találnak mást a helyére. Arról azonban többet nem tudni, hogy a bejelentett nagy újjáépítés merre megy tovább, miután a Sprout nem túl nyitott egy farlig–Staehr-cserére.

Device hazatérése igen kalandos volt. Először is ott volt a mentális ok, amiért a NIP-ből a kispadra kérte magát tavaly novemberben. Erről most sem árult el túl sokat, bár nyílt titok, hogy egy szakítás vezetett a távozásához és a honvágyának felerősödéséhez: „Mindenki tudja, hogy nehéz időszakon mentem keresztül, de rászántam az időt a felépülésre és a legjobb önmagam megtalálására” – nyilatkozta erről a játékos a bejelentéskor.

A Jaxon riportjaiból kiderült, hogy 600 ezer eurót fizetett az Astralis a NIP-nek devicért, a játékossal pedig heteken át tárgyaltak a dánok, mire nyélbe ütötték az üzletet. Üröm az örömben, hogy idén egyetlen versenyen láthatjuk a dán AWP-st, miután a csapat lemaradt a Majorről és a BLAST Premier koppenhágai fináléjáról is: november végén az Elisa Masters Espoon játszanak Finnországban, utána a január végi IEM Katowicéig ismét elvonulnak.

AZ ASTRALIS FELÁLLÁSA

Lukas „gla1ve” Rossander
Andreas „Xyp9x” Hojsleth
Nicolai „device” Reedtz
Benjamin „blameF” Bremer
Mikkel „MistR” Thomsen (beugró)

Peter „casle” Toftbo Ardenskjold (ideiglenes edző)

Asger „farlig” Jensen (inaktív)
Martin „trace” Heldt (inaktív)

Borítókép: Astralis
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!