Riport: device aláírt az Astralishoz!

Riport: device aláírt az Astralishoz!

Napokon belül jöhet a hivatalos bejelentés.

Device napokon belül visszatér az Astralishoz, miután a dánok nyélbe ütötték az üzletet a NIP-pel és a játékos is aláírta új szerződését – számolt be erről forrásaira hivatkozva az Astralis News Outlet a Jaxon. A dán mezőnyt jól ismerő lap – ami eddig mindig hibátlanul számolt be az Astralis háza tájáról – azt állítja, hogy device farlig helyét veszi át a kezdőben és Mistr egyelőre maradhat beugróként. Utóbbi nem meglepő, hiszen a múltkor felkínált Staehr–farlig csereberét a Sprout menedzsere nyilvánosan visszautasította azzal, hogy „kösz, nem”.

Device 2021 áprilisában csatlakozott a NIP-hez, az eredeti jelentések alapján 875 ezer eurós kivásárlási árért. Az Astralis üzleti évének összefoglalója azonban azt mutatta, hogy 605 ezer euró körül lehetett a tranzakció. A különbséget, legalábbis annak oroszlánrészét magyarázhatja meg a fejlemény, miszerint device maga fizetett a NIP-nek, hogy a mezükben játszhasson.

Az elmúlt bő egy évben device meggondolta magát és szintén a Jaxon riportjaiból lehet tudni, hogy vissza akart térni az Astralisba. Először csak tárgyalásokról számoltak be a koppenhágaiak és a stockholmiak között, később már azt állították, hogy 600 ezer euróban egyeztek meg a felek. Az Astralis k0nfig kirúgása óta kizúgott az IEM Road to Rioról és lemaradt a Majorről. De a BLAST Premier őszi döntőjén sem láthatjuk őket, mert kikaptak a dán derbin. Device így lényegében egy olyan csapatba tér vissza, akiknek az egyetlen idei versenyük november végén az Elisa Masters Espoo lesz Finnországban.

Az Astralis várható felállása

Lukas „gla1ve” Rossander
Andreas „Xyp9x” Hojsleth
Nicolai „device” Reedtz
Benjamin „blameF” Bremer
Mikkel „MistR” Thomsen (beugró)

Peter „casle” Toftbo Ardenskjold (ideiglenes edző)

Asger „farlig” Jensen (várhatóan inaktív)
Martin „trace” Heldt (inaktív)

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!