LoL: 2+1 hős mini-reworkjén dolgozik a Riot Games

LoL: 2+1 hős mini-reworkjén dolgozik a Riot Games

Nem teljes értékű átalakításnak számítanak ezek a mini-reworkök, azonban mindenképpen jót tesznek egy-egy hős teljesítményének a korábbi tapasztalatok alapján.

Már csak néhány hét van hátra a 2022-es esztendőből, ezért óriási változtatásokra már nem kell számítani az Idézők szurdokában. A 2023-as előszezon már javában dübörög, a 12.22b LoL-frissítés tervei összeálltak, sőt már néhány információ kiderült az év utolsó hivatalos patchéről, a 12.23-asról is. Vannak azonban hosszabb távú terveli a Riotnak, amelyekről Twitteren számolt be August. Három karakter midscope update-nek, azaz mini-reworknek örülhet jövőre. Az egyik bajnoknak már ki is szivárogtak a megváltoztatott képességei, amelyeket az alábbiakban elolvashattok.

Jax és Neeko

A két karakter közül Neekóról már az idei év első negyedévében ejtettek szót, majd augusztusban megerősítették, hogy a háttérben dolgoznak a Kíváncsi kaméleon kisebb mértékű átalakításán. Jax neve most először merült fel, mint potenciális bajnok, amelyik mini-reworknek örülhet. A lámpaoszloppal hadonászó bruisernek a tervek szerint főleg a végső képességéhez nyúlnak majd a programozók.

Kiszivároghatott a Rell mini-rework

Október utolsó napján bejárta a LoL-lal foglalkozó hírportálokat egy pletykahullám, amelynek főszereplője a nagyon tankos, lóról kopjával döfködő bajnok volt. Az informátorok szerint az alábbi módokon változhatnak meg Rell képességei.

  • Passzív: Extra sebzést okozhat az ellopott armor és magic resist alapján
  • Q: Gyakorlatilag változatlan marad
  • W: Megállíthatatlanul nyomul előre a hős, csapattárs irányába még extra mozgási sebességet is kap, valamint pajzsolni tudja magát és szövetségesét.
  • E: A jelenlegi végső képessége kerül át ide. A mágneses összehúzás 3 másodperc után még kábít is
  • R: A jelenlegi W-t kapja meg Rell ultinak. Ennek a gombnak a lenyomásával lehet váltani a lovagló és a gyalogló közlekedési módok között

A képességek felcserélése nem újkeletű dolog, ha emlékeztek, akkor pontosan ez történt Tahm Kench és Diana esetében is. Mindegyik mini-rework 2023-ban érkezhet, pontos dátum azonban még egyelőre nem ismert. Ami biztos, hogy elsőként az új Neeko borzolhatja a kedélyeket, ezután készülhettek a Jaxet és Rellt érintő nagyobb változtatásokra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tudod pontosan (értékekkel), hogy Jax ultija mit csinál?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.