Halott játék lenne a CS:GO? – Még mit nem!

Halott játék lenne a CS:GO? – Még mit nem!

Ennyit arról, hogy a VALORANT elvonja a CS:GO játékosait.

„Na majd ez, ez lesz az igazi CS:GO-killer!" Hányszor hallottuk már ezt az évek alatt? Számtalanszor! A Valve játéka azonban egyszer sem remegett meg. R6S, PUBG, VALORANT... bármi jöhet, a CS:GO ellen egyszerűen nincs ellenszer. Minden hibája ellenére korunk egyik legnépszerűbb játéka és egyben legnépszerűbb e-sportja is. Ezt most újfent bebizonyítottuk, méghozzá közösen.

Tegnap éjjel megdőlt a 2022-es egyidejű játékosok számának rekordja. A Valve új frissítése alaposan felkavarta az állóvizet, ennek hatására pedig tegnap éjjel 1 132 952 játékos lövöldözött egyszerre a szervereken. Ez abszolút 2022-es rekord, de nincs már messze a mindenkori rekordot jelentő 1 308 963-as játékosszámtól sem. Vajon képesek lesznek a játékosok megdönteni ezt? Persze, egyetlen varázsszó kell hozzá: Operation.

Mikor jön a következő Operation?

Azt sajnos lehetetlen megjósolni, hogy a Valve mikorra tervezi a következő Operationt. A legutóbbi három mind az adott év őszén vagy telén érkezett, 2022-ben pedig nem volt még új. Lehet, hogy még idén új Operationt kapunk? Benne van a pakliban, főleg ha eszünkbe jut, hogy anno a Broken Fang is december elején érkezett, nincs tehát elkésve a Valve semmivel.

Szintén fontos szempont, hogy Dust II kikerült a versenypályák közül, helyét pedig Anubis vette át. Bár a pálya még nem lesz játszható a jövő héten kezdődő BLAST Premier Fall Final során, a 2023-as BLAST Majorön már biztosan. Anubisnak pedig kell egy skin-gyűjtemény ahhoz, hogy bekerüljön a dropok közé, ennek megteremtéséhez pedig szintén tökéletes lenne egy új Operation. Márpedig ha az megérkezik, akkor jó eséllyel újabb rekordot dönthet majd a CS:GO egyidejű játékosainak száma. Bízzunk benne hogy így lesz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!