LoL: Hihetetlen, de mégis igaz? Csapatot válthat a GOAT!

LoL: Hihetetlen, de mégis igaz? Csapatot válthat a GOAT!

A valaha volt legjobb LoL-játékos szerződése ma jár le jelenlegi klubjánál.

A mai és a holnapi napokon gyakorlatilag minden League of Legends-játékosnak lejár a szerződése, aki 2022-ig írta alá ezeket a dokumentumokat jelenlegi csapatával. Ebbe a társaságba beletartozik Kiss "Vizicsacsi" Tamás, Jeong "Impact" Eon-young és Lee "Faker" Sang-Hyeok is. Utóbbi idéző a valaha volt legeredményesebb profi LoL-os e-sportoló, akit valaha hátán hordott a Föld. Egész karrierjét a GOAT a T1 (SK Telecom T1) csapatánál töltötte, azonban informátorok szerint most jött el az ideje, hogy komolyan leüljön tárgyalni más szervezetekkel. Amit elöljáróban tudnotok kell Faker és a jelenlegi klub viszonyáról, hogy a legendás mides résztulajdonosa a T1-nak, ezért mindenképpen meglepő lenne, ha most döntene úgy, itt az ideje a váltásnak.

Faker felemás éve

2020 elején írta alá két évre szóló megállapodását a brokkolik legnagyobb ellensége a T1-nal. Idén abszolút összejött minden tavasszal az együttesnek, óriási rekorddal nyerték meg a tavaszi LCK-t, de az MSI fináléjában az RNG megállította őket. Nyáron már nem Fakerék voltak a legerősebb csapat Dél-Koreában, de a Worldsön ismét esélyesként csaptak a billentyűk közé a fináléban. A DRX azonban Deft és Kingen vezetésével másképp gondolta a forgatókönyvet, így újabb ezüstérem került a 26 éves koreai nyakába.

Ajánlatok Fakernek

Minden évben megkeresi egy-két együttes a legendát, de idén talán más a helyzet. A belsős emberek szerint Faker partner abban, hogy átmenetileg (vagy végleg?) elhagyja a T1 kötelékét. Az NA LCS-ből a szupercsapat-projekttel felsülő Team Liquid, valamint az újjáépülő FlyQuest jelentkezett be a zseniális középső ösvényesért. Előbbi konkrét ajánlatot is tett a csapatváltás kapcsán, most a Démon Királynál pattog a labda. Hiába ezek a tárgyalások, mindenképpen arra van a legnagyobb esély, hogy profi karrierjének 11. évét is a T1-nál kezdi meg Faker, de sosem tudni, hogy mit tartogat a jövő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted csapatot vált Faker 2023-ra?