FIFA 23: Lionel Messi is kaphat Flashback kártyát!

FIFA 23: Lionel Messi is kaphat Flashback kártyát!

Visszarepülünk egészen a Guardiola-éráig.

Miközben pörög a világbajnokság, ünnepeljük az ott legjobban teljesítőket, valamint elismerjük a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban vagy épp az új klubjukban parádézó sztárokat, néha nem árt kicsit megállni, és visszaemlékezni a múlt nagyjaira és nagyszerű pillanataira. Az EA sem gondolja másképp, ezért kapott Gonzalo Higuain és Franck Ribéry End of an Era-verziót (és kaphat Gerard Piqué is), vagy ezért tekintettünk vissza David Silva elképesztő világbajnoki szereplésére 2010-ből. Most egy másik szupersztár, a hétszeres aranylabdás Lionel Messiről szivárogtak ki olyan hírek FUT Sheriff jóvoltából, hogy kap egy Flashback-kártyát.

Tehát a hír egyáltalán nem hivatalos, de ha hihetünk a leakernek, akár a napokban is megérkezhet a játékba a lap. Pontos információkkal azonban nem rendelkezünk, nem ismerjük az SBC követelményeit vagy épp a megjelenés dátumát sem. Valamint az alábbi képen látott értékek is csak becslések. Érdekesség, hogy az alap aranykártyájának – amely még 100 ezer FUT érmébe sem kerül – csak a Pace statja gyengébb, így nem kizárt, hogy ez a lap elsősorban a gyűjtőknél landol majd.

Minden esetre biztosan sok Barcelona-szurkoló gondol vissza meleg szívvel Messi barcás korszakára, főleg a 2009-2012 közötti időszakra, amikor a katalánokat a világ legjobb csapatának tartották sokan, nyertek is két Bajnokok Ligáját például. Emiatt várhatóan keresett és drága lap lesz majd (bár Neymar és Ronaldo lapjaiból kiindulva, ennek ellenkezője sem kizárt), de a rajongók egy értékes darabbal bővíthetik gyűjteményeiket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ezzel az értékekkel van értelme a lapnak?