Fortnite: Elkezdődtek az évadvégi különleges hetek

Fortnite: Elkezdődtek az évadvégi különleges hetek

Ne lepődjetek meg, ha a megszokottnál több csirkével találkoztok a szigeten.

Most már tényleg a season véghajrájába értünk, a december 3-ai eseménnyel pedig az egész chapter lezárásra kerül, és ezzel kezdetét veszi valami új. Ahogy megszokhattuk, az évad vége eléggé eseménytelenül zajlik, hiszen az Epic Games már javában a következő fejezetre fókuszál. Éppen ezért most is megrendezésre kerülnek a különleges hetek, melyek közül az első az Avian Ambush Week.

Az Avian Ambush Week november 22-étől november 29-éig tart, ez idő alatt pedig nagyban megnő a pályán futkározó csirkék száma, és sokuk komoly zsákmányt tartalmaz. Természetesen hozzákapcsolódó küldetések, és level up tokenek is érkeztek, hogy könnyedén megszerezzük a Battle Pass összes maradék kozmetikai elemét.

Az évad a szokásos Bargain Bin Weekkel kerül lezárásra – november 29 és december 3 között –, amikor is megszabadulhatunk a felhalmozott aranytartalékainktól, és olcsóbban vásárolhatunk mind az NPC-knél, mind az automatákból. Ekkor is érkeznek új feladatok és szintlépő tokenek.

Akik még nem érték el a Battle Pass 200-as szintjét, mindenképpen használják ki ezeket az alkalmakat az összes item megszerzésére, mivel később már nem lesz rá lehetőségünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszenek az évadzáró hetek?

  • 63 %
  • 38 %