Hirdetés

Fortnite: Elkezdődtek az évadvégi különleges hetek

Ne lepődjetek meg, ha a megszokottnál több csirkével találkoztok a szigeten.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Most már tényleg a season véghajrájába értünk, a december 3-ai eseménnyel pedig az egész chapter lezárásra kerül, és ezzel kezdetét veszi valami új. Ahogy megszokhattuk, az évad vége eléggé eseménytelenül zajlik, hiszen az Epic Games már javában a következő fejezetre fókuszál. Éppen ezért most is megrendezésre kerülnek a különleges hetek, melyek közül az első az Avian Ambush Week.

Az Avian Ambush Week november 22-étől november 29-éig tart, ez idő alatt pedig nagyban megnő a pályán futkározó csirkék száma, és sokuk komoly zsákmányt tartalmaz. Természetesen hozzákapcsolódó küldetések, és level up tokenek is érkeztek, hogy könnyedén megszerezzük a Battle Pass összes maradék kozmetikai elemét.

Az évad a szokásos Bargain Bin Weekkel kerül lezárásra – november 29 és december 3 között –, amikor is megszabadulhatunk a felhalmozott aranytartalékainktól, és olcsóbban vásárolhatunk mind az NPC-knél, mind az automatákból. Ekkor is érkeznek új feladatok és szintlépő tokenek.

Akik még nem érték el a Battle Pass 200-as szintjét, mindenképpen használják ki ezeket az alkalmakat az összes item megszerzésére, mivel később már nem lesz rá lehetőségünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Tetszenek az évadzáró hetek?

  • 57 %
  • 43 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!