Fortnite: Heteken belül belső nézetes móddal érkezhet a Chapter 4

Elképesztően nagy bejelentést tett az Epic Games, mindenkinek leesett az álla.

A nem túl sikeres Fortnitemares óta mindenki az évadváltást várja, és abban reménykedik, hogy ez az esemény kellően felfrissíti majd, a kissé unalmas állapotba lévő Battle Royale-t. Furcsa volt, hogy az Epic Games nem is igazán reagált az elmúlt hetek történéseire, különösebben érdekes tartalmak sem érkeztek, az idő pedig csak telt, és közben a dátum egyre közelebb került. Végre megtudhattuk, hogy minek is volt köszönhető ez a hallgatás.

Az Epic ma hajnalban közzétette az alábbi bejegyzést, ami mindenkit lesokkolt – a szó jó értelmében.

Első ránézésre nem tűnik túl különösnek ez a poszt, csupán a szokásos season végi eventet hivatott bejelenteni, mely most a Törés" nevet kapta. Jobban megfigyelve azonban kiderül, hogy ezzel egy egészen új Chapter kezdődik majd, ami jól tudjuk, hogy mivel jár. Az évadváltásokkor is rengeteg újdonság érkezik a játékba, de az új fejezetek ténylegesen mindent megváltoztatnak. Lecserélődik a sziget, rengeteg új tárgy jön és még sorolhatnám.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időszakban ezért volt kevesebb tartalom a Fortnite-ban, az Epic egész idő alatt ezen munkálkodhatott. Számos hatalmas szivárogtatás történt az elmúlt évben, melyek megvalósulását úgy gondoltuk, hogy a Chapter 4 fogja elhozni a számunkra. Ha ez tényleg így van – sok tartalomgyártó és leaker szerint így  –, akkor talán a játék történelmének legizgalmasabb időszaka vár ránk.

HYPEX – szivárogtató – összeszedte, hogy mely nagyszabású fejlesztésekre számíthatunk, mi pedig azt sem tudjuk, hogy melyiknek örüljünk a legjobban. Többek között már biztosan érkezik a Creative 2.0, ahol teljes szabadsággal alkothatunk, de bekerülhetnek azon repülő állatok is, melyeket a farkasokhoz és vaddisznókhoz hasonlóan meglovagolhatunkHa mindez nem lenne elég, végre valahára megkaphatjuk a belsőnézetes játékmódot, ami minden bizonnyal rengeteg új játékost csábítana a Battle Royale-ba, és sokunk új kedvencre találhatna benne. Ezeken túl  újféle kozmetikai elem is készül, ami a „ruházat" nevet viseli, és pár hét múlva lehetséges, hogy már motorokkal fogjuk átszelni a szigetet.

Ez rengeteg információ egyszerre, és még kitudja, hogy mi mindenről nincs tudomásunk. December 3 szerencsére már nagyon közel van, a Törés event után pedig mindenre fény derül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy hamarosan új chapter érkezik?

  • 44 %
  • 44 %
  • 11 %