Minden amit eddig tudunk a következő Fortnite seasonről

Minden amit eddig tudunk a következő Fortnite seasonről

Vészesen közelít a következő évad, nézzük, hogy mit tudunk róla.

A Chapter 3 Season 4 szeptember 18-án kezdődött, középpontjában pedig a króm áll, ami a közösséget megosztotta. A játékosok egy részének tetszik, hogy ez az anyag egyre nagyobb részét borítja be a szigetnek, hogy általa használható a Chrome Splash tárgy – mellyel a falakon is átmehetünk –, és kezünkbe vehetjük a krómmal kombinált fegyvereket, hogy sebzés kiosztásával, fejlesszük őket. A másik tábor azonban eléggé egyhangúnak tartja a történteket, főleg a Reality Tree seasonje után, amely sok mindenben nagy hasonlóságot mutatott.

A második csoport számára jó hír, hogy már nem kell sokat várni a következő évadra, amelyről bár még nem tudunk sokat, sejtéseink lehetnek.

Vicces, hogy már a mostani season indulása előtt kiszivárgott a Chapter 3 Season 5 kezdetének dátuma, ami előreláthatólag december 5-ére esik. Ebből az is kiderül, hogy a jelenlegi része a játéknak december 4-én ér véget – bár más források szerint 3-án, a következő pedig 4-én kezdődik. Mindenesetre az már biztos, hogy egy záróeseményben is részünk lehet, ami véglegesen lezárhatja a krómmal kapcsolatos szálat, és talán The Heralddal is megküzdhetünk, aki eddig a háttérből irányította az eseményeket.

The Herald

Az elkövetkezendő hetekben még visszatérnek a repülők és a helikopterek, melyeknek akár az évadzáróhoz is közük lehet, de azt sem zárhatjuk ki, hogy a következő seasonnek is fontos részét adják majd. Sajnos az Epic Games egész jól titkolózik, így ennél több információval nem rendelkezünk a jövővel kapcsolatban, csupán a teaserek mihamarabbi megjelenésére számíthatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok a következő évadot?

  • 58 %
  • 25 %
  • 17 %