Hirdetés

Fortnite: Változás történt a króm fegyvereknél

Mostantól még inkább megéri felvenni őket.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A Chrome AR és a Chrome Sohtung Chapter 3 Season 4-ben került be a játékba, és a játékosok imádják őket. Különleges tulajdonságuk, hogy sebzés hatására fejlődnek, egészen mitikus szintig. Ha a játék elején találunk egy szürke Chrome fegyvert és embereket vagy állatokat sebzünk vele, könnyedén hozzájuthatunk egy olyan minőségű tárgyhoz, amely a játék megnyerésére is alkalmas választás.

Lassan két hét telt el az évad kezdete óta, és megérkeztek az első ezekkel a tárgyakkal kapcsolatos változtatások, melyek hatására még inkább érdemes lesz használni őket.

Mostantól többet találhatunk belőlük a szigeten, és könnyebben fejleszthetjük őket. Ahhoz, hogy az Uncommonból Rare legyen 100 sebzés kell az eddigi 215 helyett, hogy a Rare-ből Epic 200 kell az 500 helyett, hogy az Epic-ből Legendary legyen mostantól elég lesz 400 az eddigi 850 helyett, ahhoz pedig, hogy a Legendary-ból Mythic-et fejlesszünk 1800-ról 1200-ra csökkent a sebzési követelmény.

Ez a frissítés után valószínűleg sokkal többen fogják használni ezeket a fegyvereket, és ez a mechanika még sokáig velünk maradhat, ha a közösség a szívébe zárja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Használód a Chrome fegyvereket?

  • 67 %
  • 0 %
  • 33 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • noni76 2 hónapja
    yeeees
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!