Fortnite: Mozgásba lendülhetnek a lebegő területek

Fortnite: Mozgásba lendülhetnek a lebegő területek

Nagyon izgalmas módon alakulhat át a sziget a legújabb szivárogtatások szerint.

Chapter 3 Season 4 megjelenését követően, a legkülönlegesebb dolog amit felfedezhettünk a szigeten, az a Condo Canyon helyét elfoglaló Cloudy Condos, ami konkrétan egy lebegő város. Ahogy haladunk előre az időben, egyre több épület és tárgy emelkedik a magasba hőlégballonok segítségével. A legújabb szivárogtatások szerint azonban nem áll meg ennyiben a dolog.

HYPEX – leaker – az alábbi tweetet osztotta meg, melyen a felemelkedett tárgyak nem az eredeti helyükön tartózkodnak.

Ebből arra lehet következtetni, hogy ezek a területek idővel majd elindulnak egy adott pályán, és a sziget felett fognak repkedni. Ezáltal a térkép folyamatosan változna, és így kevésbé válna monotonná az évad. Már találkozhattunk ehhez hasonló eseményekkel – például a lebegő sziget –, melyek elnyerték a közösség tetszését, és jó emlékként maradtak meg. Az első képen továbbá az is feltűnő, hogy egy króm szikla került a folyó medrébe, amire valószínűleg több helyen számíthatunk majd, ahogy folyamatosan terjed az anyag.

Igaz, hogy még csak az évad elején vagyunk, de kezd körvonalazódni, hogy mi várható az elkövetkezendő hónapokban. Én személy szerint arra tenném le a voksomat, hogy a króm pusztítása elől menekülnek minél többen az fellegek közé, és a végső konfliktus is ehhez fog kapcsolódni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz a repülő területeknek?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %