Fortnite: Egyszerre térhetnek vissza a helikopterek és a repülők

Fortnite: Egyszerre térhetnek vissza a helikopterek és a repülők

Úgy tűnik nem lesz hiány mobilitásban.

A légi járművek teljesen felbolygatták az Epic Games játékát, mikor bekerültek. Az X-4 Stormwing repülő – először Season 7-ben vált elérhetővé, a Choppa – helikopter – pedig Chapter 2 Season 2-ben. Mindkettővel több évadban is találkozhattunk, és a kezdeti nehézségekhez képest a közösség megszokta, mára pedig már szívesen látná őket viszont.

A legújabb szivárogtatások alapján úgy tűnik, hogy erre nem kell sokat várnunk. Ahogy HYPEX is írja, az új évaddal párhuzamosan fejlesztették ezeket a járműveket.

Mind a X-4 Stormwing és mind a Choppa megkapta a Chrome hatást, ami két fegyvert is különleges tulajdonsággal ruház fel a Battle Royale-ban. Nem tudni, hogy a járművekre nézve ez pontosan mit jelenthet, de ezáltal az biztos, hogy még az évadban találkozhatunk velük. Ez lenne az első alkalom, amikor mindkettő egyszerre jelen van a szigeten, és így elképesztő légi csatákban vehetnénk részt.

Ezenfelül több további tárgy érkezésére is számíthatunk, melyek által más irányt vehet a jelenlegi meta, és könnyedén ismét a szuperhősök felé terelődhet a hangsúly.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hiányoztak a légi járművek?

  • 57 %
  • 43 %