Fortnite: Hamarosan repülő állatokon is utazhatunk?

Fortnite: Hamarosan repülő állatokon is utazhatunk?

Megérkeztek a season első szivárogtatásai, és rögtön lázba hozták a játékosokat.

Alig indul el a Chapter 3 Season 4, máris olyan jövendőbeli fejlesztés leakelődött, amire mindenki felkapja a fejét. Az a lehetőség, hogy az állatok hátán ülve is közlekedhetünk, Chapter 3 Season 3-ban került be a Battle Royale-ba, és most úgy tűnik, hogy az Epic Games tovább fűzi ezt a szálat. 

A közösség nagy örömmel fogadta az állatokon való lovaglást, azonban több probléma is adódott vele az idő során – például sokan túl erősnek találták, hogy így is lehet építeni. Végül mindenki megszokta, hogy velünk van ez a funkció, most pedig úgy tűnik, hogy a közeljövőben valamiféle repülő állatok hátára is lehetőségünk lesz felpattanni.

HYPEX – a legismertebb szivárogtató – egy posztban hívta fel erre a figyelmet. Az információi szerint lesz beépített „boost" és „idle" lehetőség, tehát képesek leszünk a mozgásunk sebességét változtatni. Jelenleg nem igazán található olyan repülő élőlény a szigeten, amely hátán felülhetnénk – vagy csak túl kicsi a képzelőerőm –, így szerintem ez további állatok megjelenésével lehet összefüggésben.

Fontos figyelembe venni, hogy ez csupán egy leak és nincsen megerősítve az Epic Games által. Ettől függetlenül valószínű a megvalósulása, hiszen az ilyen konkrét és megbízható helyről érkező szivárogtatások nagy többségben megvalósulnak – de azért várjuk a hivatalos megerősítést.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kellenek repülő állatok?

  • 63 %
  • 38 %