Fortnite: Ezekre a tárgyakra számíthatunk Chapter 3 Season 4 további részében

Fortnite: Ezekre a tárgyakra számíthatunk Chapter 3 Season 4 további részében

Több fegyver és mitikus tárgy is vár ránk.

Vasárnap kezdődött el a Chapter 3 Season 4, ami tényleg sok újdonságot hozott a játékosok számára. Végre kiiktathatunk másokat egy lövéssel hála a sniperek erősítésének –, a Chrome Splash segítségével átmehetünk a falakon, ismét bejuthatunk a széfekbe, és új területekkel is találkozhatunk.

Ezen a sok nagyszerű dolgon felül, az Epic Games további itemeken is változtatást eszközölt, azonban azok még nem kerültek be a játékba. Valószínűleg az ilyen tárgyak az évad további részében kerülnek hozzáadásra a frissítések keretében.

Shiina – leaker – összeszedte az összes ilyen dolgot, amelyből arra jutott, hogy még bőven vár ránk tartalom csak a legutóbbi update alapján is. Számíthatunk olyan fegyverek visszatérésére mint a Charge Shotgun, vagy a négy éve nem látott Guided Missile Launcher, de olyan újdonságokra is mint Luke Skywalker fénykardja és az eldobható Launch Pad. Továbbá mitikus itemekben sem lesz hiány, mert érkezik a Wolverine és Batman, valamint a Kingsman különleges fegyvere is.

Azt se felejtsük el, hogy az Epic frissítette a repülők és a helikopterek fájljait, valamint egy új roboton is ügyködik, a meglovagolható repülő állatokról nem is beszélve. Elképesztően sok tartalomra számíthatunk az elkövetkezendő időszakban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket várod a legjobban?

  • 67 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 33 %