Fortnite: A következő seasonben érkezhet a belső nézetes játékmód

Fortnite: A következő seasonben érkezhet a belső nézetes játékmód

Több régóta várt dolog is a hónap végén kerülhet be.

Az idő elképesztő sebességgel telik. Nemrég még a Chapter 3-as új szigetet ünnepeltük, most pedig már a fejezet negyedik évadát várjuk. Az előreláthatólag szeptember 17-én érkező Chapter 3 Season 4 úgy kell már mint egy falat kenyér, ideje egy nagyobb frissítéssel új színt hozni a Fortnite-ba.

Az elmúlt hetekben és hónapokban számos olyan szivárogtatás érkezett, melyek a mai napig nem valósultak meg. Ezek valószínűleg a következő évadban kerülnek bevezetésre. HYPEX – az ismert leaker – összeszedte egy bejegyzésben, hogy szerinte mikre számíthatunk.

A legizgalmasabb és aminek már én is több cikket szenteltem  a First-Person  azaz belső nézetes  mód. Ez biztosan további lendületet adna a játéknak, és egy teljesen új élményt kínálna a közösség számára. A másik várva várt mód az 50v50, ami már évek óta nem elérhető, azonban most némi változtatással viszontláthatjuk. Továbbá visszatérhet a Halloweeni eventhez köthető Storm King, az Iron Man Gloves, a Mech továbbfejlesztett változata és a repülők is. 

Ezeken túl a listán találkozhatunk még új tárgyakkal, új szörnnyel és fejlesztésekkel. Mindezt az információrengeteget figyelembe véve, nagyon izgalmas hetek állnak előttünk. A szeptember közepén induló új season és az októberi Halloweeni event, sok különleges témával szolgálhat majd a játékosok számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jobb lesz a következő season?

  • 43 %
  • 14 %
  • 43 %