LoL: Három világbajnok összeállhat, mint három kicsi LEGO

LoL: Három világbajnok összeállhat, mint három kicsi LEGO

1 világbajnok + 2 világbajnok, az bizony egy szupercsapat.

Óriási mozgolódások vannak Dél-Koreában, ugyanis a 2022-es LoL-világbajnok teljes ötösét a szabadon igazolhatóak listájára tette. A DRX meglepetésre húzta be a VB-t, nem véletlen kelendő a játékoskeret minden tagja jelenleg a piacon. A pletykák szerint Kingen, a Worlds-döntő MVP-je, valamint a világ egyik legjobb középső ösvényese, azaz zeka máris megtalálta új otthonát. Anonimotum forrásai elárulták, hogy a két frissen megkoronázott idéző csatlakozik Viperhez, aki még 2021-ben nyerte meg az év legnagyobb League of Legends tornáját az EDward Gaminggel.

Hanwha Life Esports 2023-ban: Kingen, ?, zeka, Viper, ?

Viper már biztosan a HLE mezében szerepel majd a jövő évben, 2020 után tér vissza egykori csapatához a 22 éves koreai lövész. Kingen és zeka csatlakozásával egy olyan trió állhat össze, amelytől az egész világ retteghet. Természetesen a dzsungeles és a támogató személye legalább ennyire fontos egy sikeres együttes életében, a két szerepkör betöltésével kapcsolatban azonban még nem kerültek ki információk az internetre.

A Hanwha Life eddigi legjobb eredménye egy világbajnoki negyeddöntő még 2021-ből. Tavaly a Morgan, Willer, Chovy, Deft, Vsta ötössel próbálkoztak borsot törni az ellenséges erők orra alá, de a Play-In szakaszból csak a főtábla rájátszásának első köréig jutottak, ott a T1 sima 3-0-val kiütötte őket.

Szerintetek tényleg összeállhat a Kingen-zeka-Viper trió?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a HLE jövőre világbajnok lesz, ha összeáll a Kingen-zeka-Viper trió?