Hirdetés

LoL: Három világbajnok összeállhat, mint három kicsi LEGO

1 világbajnok + 2 világbajnok, az bizony egy szupercsapat.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Óriási mozgolódások vannak Dél-Koreában, ugyanis a 2022-es LoL-világbajnok teljes ötösét a szabadon igazolhatóak listájára tette. A DRX meglepetésre húzta be a VB-t, nem véletlen kelendő a játékoskeret minden tagja jelenleg a piacon. A pletykák szerint Kingen, a Worlds-döntő MVP-je, valamint a világ egyik legjobb középső ösvényese, azaz zeka máris megtalálta új otthonát. Anonimotum forrásai elárulták, hogy a két frissen megkoronázott idéző csatlakozik Viperhez, aki még 2021-ben nyerte meg az év legnagyobb League of Legends tornáját az EDward Gaminggel.

Hanwha Life Esports 2023-ban: Kingen, ?, zeka, Viper, ?

Viper már biztosan a HLE mezében szerepel majd a jövő évben, 2020 után tér vissza egykori csapatához a 22 éves koreai lövész. Kingen és zeka csatlakozásával egy olyan trió állhat össze, amelytől az egész világ retteghet. Természetesen a dzsungeles és a támogató személye legalább ennyire fontos egy sikeres együttes életében, a két szerepkör betöltésével kapcsolatban azonban még nem kerültek ki információk az internetre.

A Hanwha Life eddigi legjobb eredménye egy világbajnoki negyeddöntő még 2021-ből. Tavaly a Morgan, Willer, Chovy, Deft, Vsta ötössel próbálkoztak borsot törni az ellenséges erők orra alá, de a Play-In szakaszból csak a főtábla rájátszásának első köréig jutottak, ott a T1 sima 3-0-val kiütötte őket.

Szerintetek tényleg összeállhat a Kingen-zeka-Viper trió?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted a HLE jövőre világbajnok lesz, ha összeáll a Kingen-zeka-Viper trió?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!