Hirdetés

LoL: Világbajnok igazolt világbajnokhoz

Felbomlik a világbajnoki címvédő együttes kerete.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Nem csak Európában, hanem Koreában is hatalmas mozgolódás figyelhető meg. Ugyanis napokban járnak/jártak le azok a szerződések, amelyek 2022 novemberéig kötötték a League of Legends profikat a klubjukhoz. Hetek óta érkeznek a hírek és pletykák az informátoroktól, most pedig már néhány hivatalos bejelentés is napvilágot látott. Vannak várható játékosmozgások, de találkozunk meglepetésekkel is. Némileg furcsa lehet, hogy úgy tűnik, a friss világbajnok DRX is darabjaira hullik. 

Ugyanis a csapat mind az öt tagja, vagyis Kingen, Pyosik, Zeka, Deft és BeryL is szabadügynökké válik.

Közülük Zeka és Kingen a hírek szerint szeretnék tesztelni a piacot, hogy lássák, mennyit is érnek. Ettől még maradhatnak végsősoron, de jó esély van a távozásukra. Deft viszont már biztosan távozik, sőt már meg is van új csapata, amely nem más, mint a DWG KIA!

A 2022-es világbajnok lövész tehát csatlakozik 2020 világbajnokához. Mellette a T1 és a Nongshim RedForce korábbi felső ösvényese, Canna is érkezik a szervezethez. A RedForce teljes első keretétől megválik (köztük a Damwonnal világbajnok ADC, Ghosttól is) és előlépteti az akadémiai csapat tagjait. A DWG KIA kerete pedig így néz majd ki végül 2023-ban:

Szerinted meddig juthatnak 2023-ban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted hol végeznek jövőre Defték az LCK-ben?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!