Akciófigyelő: Szereted Garfieldot? Most 6200 Ft helyett ingyen lehet a tiéd ez a játék!

A világ leghíresebb macskája virtuális volán mögé pattant.

Elérkezett a Black Friday napja, azonban Magyarországon ne keressetek igazán ütős akciókat, mert sajnos jelen gazdasági helyzetben a -10-20%-nál meghúzzák a kereskedők a határt. Szerencsére a videójátékokat forgalmazó külföldi oldalak szeretnének kedveskedni a felhasználóiknak, így mind az Epic Games Store-on, mind a Fanatical oldalán találtok olyan címet, amiért nem kell fizetnetek. Előbbin a Star Wars: Squadrons, utóbbin a Garfield Kart Furious Racing zsákolható be limitált ideig ingyen. Természetesen nem lehet összehasonlítani a két alkotást, de ha szeretitek az őrült versenyzést, akkor mindenképpen adjatok egy esélyt a "világ legkövérebb macskájának".

Garfield Kart - Furious Racing

2019-ben debütált Steamen a népszerű képregény főhősének saját versenyzős játéka, amelyben Ubullal, Nermállal, Johnnal és a többi szereplővel babrálhatsz ki, miközben azért taposod a gázpedált (nyomod őrült módjára a W-t vagy a felfelé mutató nyilat), hogy elsőként szakítsd át a célszalagot. Egy könnyed és tényleg szórakoztató mókáról van szó, amely bár messze van minőségben a Mario Kart szériától, néhány órányi kikapcsolódást rejt magában. Ha szereted Garfieldot, vagy csak multiznál egyet a haverokkal, akkor add hozzá még ma a kosaradhoz a Garfield Kartot. 

A Garfield Kart - Furious Racingre december 9-én 09:00-ig teheted rá a kezed, majd a kapott kódot aktiválhatod is azonnal "Gőzön"!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te olvastál már valaha Garfield-képregényt?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.