LoL: Faker újabb ajánlatokat kapott, tényleg eljött a távozás ideje?

Az LCS mellett bejelentkezett egy másik major régió is a háromszoros Worlds-győztesért.

Ameddig hivatalosan nem jelenti be Faker és a T1, hogy együtt vagy külön utakon folytatják, addig folyamatosan érkeznek majd a pletykák a valaha volt legjobb League of Legends játékos lehetséges átigazolásáról. Ezúttal Doinb, a FunPlus Phoenixszel 2020-ban világbajnoki címet nyerő középső ösvényes árulta el, hogy forrásai szerint három LPL-csapat konkrét ajánlatot tett a GOAT-nak.

Doinb véleménye

Az LNG Esportsnál három napja járt le a szerződése a koreai sztárnak, így Fakerhez hasonlóan ő is nézelődik a piacon. Az FPX Malphite skin "gazdája" úgy véli, hogy bár az LPL-ből hárman megpróbálkoznak a T1 résztulajdonosának elcsábításával, végül nem lesz itt semmilyen átigazolás, így a következő esztendőt is első és eddig utolsó együttesénél kezdheti meg a LoL legnagyobb legendája. Érkezett még egy pletyka Kínából, amely szintén kapcsolódik a T1-hoz. Állítólag a 2022-es Worlds ezüstérmese tárgyalt Scouttal, a 2021-es világbajnokkal, a döntő legértékesebb játékosával.

Őrületes felfordulás van Kínában és Dél-Koreában, azonban néhány hely már biztosan elkelt. Ezek közül a legfontosabb a Hanwha Life Esports hivatalos bejelentése, amely alapján körvonalazódni látszik egy olyan ötös, amely abszolút esélyese lehet a jövő évnek régiós és nemzetközi szinten egyaránt. A HLE Viper után zekát és Kingent húzta be, majd alig néhány órával később Life-ot és Clidet is leleplezték. Így három világbajnok összeállt a koreai együttes zászlaja alatt, akikhez csatlakozott két világbajnoki elődöntős.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.