Hirdetés

Az idei karácsonyra is rengeteg ingyenes játékkal készülhet az Epic Games

Úgy tűnik, hogy senki sem marad ajándék nélkül.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Az Epic Games hétről hétre ingyenes játékokkal lát el minket, most például beszerezhetjük a Star Wars: Squadronst, december 1-től pedig a Fort Triumph és az RPG in a Box vár ránk. Az elmúlt három évben a karácsonyi időszak alatt gőzerőre kapcsoltak, és napi szinten ajándékozták meg a boltjukba látogatókat különféle játékokkal  2019-ben 12, 2020-ban és 2021-ben pedig 15 ingyenes alkotást szerezhettünk.

Dealabs Billbil nevéhez sok szivárogtatás köthető, és most azt állítja, hogy az Epic idén is jótékonykodó kedvében lesz, így várhatóan valamikor 2022. december 15 és 2023. január 10 között, naponta újabb zsákmányokra csaphatunk le.

Az Epic Games egyébként éves szinten körülbelül 100 ingyenes játékon kínál, így összesen a felhasználók már egész elképesztő számú, 765 millió játékot igényeltek 2021-ben. Vajon ezt idén sikerül megdönteni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Megszoktad szerezni az ingyenes játékokat?

 • 70 %
 • 30 %
 • 0 %
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • GeryDee 2 hónapja
  Ingyen játék sosem rossz
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • simonjanos 2 hónapja
  mindig de volt hogy nem XD egy "(szinte) mindig" jobb kategória lenne. szerintem mindenki (!) kihagyott már (legalább) egyet :P
  0 0 Válasz
 • simonjanos 2 hónapja
  "mindig" ... de volt hogy nem XD egy "(szinte) mindig" jobb kategória lenne. szerintem mindenki (!) kihagyott már (legalább) egyet :P főleg azon sokak közül amiket fel sem soroltok :P
  0 0 Válasz
 • mrsajtosstangli 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!