Hirdetés

Jövő héten ezzel a két játékkal lep meg minket az Epic Games

Újabb hét, újabb ajándékok az Epic Store-ban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Ez Epic Games már hosszú ideje hetente két játékot ad a felhasználóknak ingyenesen, azonban ez a múlthéten megszakadt, és most csupán a Star Wars: Squadronst húzhatjuk be. Attól tartottunk, hogy ez a jövőben is így marad, és már csak heti egy ajándékot kapunk, de szerencsére máshogy alakult. Jövőhéten – december 1 és 8 között – már ismét két játékra csaphatunk le, és a könyvtárunkba kerülhet a  Fort Triumph és az RPG in a Box.

 Fort Triumph 

A Fort Triumph egy, az XCOM-hoz hasonló körökre osztott stratégiai játék, melyben a világot is nekünk kell felfedezni. Gyűjtögetnünk kell, várost építenünk, és természetesen fejleszteni a hősünket, aki nagy befolyással bír a csaták során. Ennek a 2021-es játéknak az ingyenes beszerzésével, most 5 520 forintot spórolhatunk.

 RPG in a Box 

Ha szeretnénk kiélni a kreativitásunkat, és megvalósítani az ötleteinket, akkor az RPG in a Box remek választás. Ahogy a nevéből is adódik, egy Minecraft szerű környezetben készíthetünk játékokat és interaktív eseményeket könnyedén, melyeket később megoszthatunk másokkal is. A játék december 1-én jelenik meg, és onnantól meg is szerezhetjük ingyenesen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Neked melyik tetszik jobban?

  • 64 %
  • 36 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!