LoL: Faker aláírta új szerződését, visszavonult egy világbajnok

LoL: Faker aláírta új szerződését, visszavonult egy világbajnok

Több csapat is ajánlatot tett a háromszoros világbajnoknak, de csak az egyiket fogadta el a veterán mides.

Az elmúlt hetekben attól volt hangos az internet, hogy Faker vajon elhagyja-e a T1 csapatát. A League of Legends GOAT-ja kapott megkereséseket az LCS-ből (FlyQuest és Team Liquid), valamint az LPL-ből, a kínai első osztályból. Hiába azonban minden törekvés, végül az a forgatókönyv igazolódott be, amelyet a legtöbben vártak. A valaha volt legeredményesebb LoL-os 2025-ig marad a T1-nál, ugyanis aláírt egy 3 évre szóló szerződést azzal az együttessel, amelynek egyébként ő az egyik tulajdonosa.

A Megölhetetlen Démon Király 29 éves lesz, amikor lejár a kontraktusa, avagy egyre több jel utal arra, hogy profi pályafutását első és eddig egyben utolsó klubjánál fejezi majd be. Faker mellett egy másik világbajnok is nagy bejelentést tett. Nuguri 2020-ban VB-győztesnek mondhatta magát a DAMWON GAMINGgel, ugyanis a koreai csapat 3-1-re diadalmaskodott a Worlds fináléjában a Suning ellen. A koreai felső ösvényes Kennen skinjével örökre bekerült a LoL-ba, azonban minden jel szerint egy második hőskinézettel már nem öregbíti tovább hírnevét. 

Ashley Kang megosztotta a közösségi médiában, hogy mindössze 23 évesen szögre akasztja a sztár az egeret és a billentyűzetet. A "Nyestkutya" gyakorlatilag mindent megnyert, amit meg tudott a LoL világában, ezért jó hangulatban tekinthet előre a következő éveire. Hogy edzőként vagy streamerként feltűnik-e majd a jövőben, az egyelőre még nem eldöntetett. A DWG KIA csapatában jövőre Nuguri helyét Canna veszi át, így egy világbajnoki elődöntőssel pótolta a klub a világbajnokot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Faker a T1-ból vonul vissza?